NOVA CAMPANYA DE PROMOCIÓ

EL PERIÓDICO ensenya a treure el millor partit als bolets

El diari ofereix a partir de dissabte que ve el llibre 'Cuina catalana dels bolets'

L'obra només costa 4,95 € i inclou 57 plats preparats per sis grans xefs

FrancescAdellMiralles

FrancescAdellMiralles

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO
BARCELONA

Temporada de bolets. La naturalesa es preveu que aquest any sigui generosa i que hi hagi una collita de bolets abundant perquè el cel no ha escatimat l'aigua. Aquesta menja d'exquisits matisos omple de color, sabor i aroma qualsevol plat, que per senzill que sigui sempre acaba triomfant.

Les possibilitats i la versatilitat dels bolets són innombrables. Una prova d'això són les 57 receptes tradicionals, però renovades, que ofereixen sis grans cuiners del moment. Tots els menús es poden trobar al llibre Cuina catalana dels bolets, que ofereix EL PERIÓDICO DE CATALUNYA als lectors a partir del dissabte 19 per només 4,95 euros.

Per aquest mòdic preu no hi ha per què privar-se de menjar plats creatius ideats per xefs especialitzats com Francesc Adell, Mariano Gonzalvo, Mey Hofmann, Miquel Márquez, Paco Pérez i Víctor Trochi amb restaurants amb estrelles Michelin. El llibre, de més de 140 pàgines, encara va més enllà, perquè Bodegas Torres aconsella les harmonies que casen amb cada plat.

L'obra gastronòmica, que té més de 140 pàgines amb fotos en color, explica les principals zones de recol·lecció. A més, inclou una guia amb més de 700 restaurants boletaires

Notícies relacionades

Els bolets tenen una gran tradició i són molt valorats a Catalunya. N'hi ha una extensa varietat d'espècies autòctones i això contribueix que els bolets guanyin cada any més i més admiradors.

BARREGES// Casen amb pastes, arrossos, carns, peixos, amb ous o a la planxa. És un producte que enriqueix qualsevol plat però que no desmereix, ni molt menys, en solitari. No hi ha aliment amb el qual no facin una bona parella.