La revista 'Time' dibuixa banyes al papa Francesc

Les puntes de la lletra 'm' es confonen amb els apèndixs del dimoni

La portada de ’Time’ dedicada al Papa Francesc

La portada de ’Time’ dedicada al Papa Francesc

1
Es llegeix en minuts

El papa Francesc protagonitza la pròximaportadade la revista 'Time' sota el titular "The people's pope" ("El papa del poble"), en un número en què alaba els primers mesos del seu papat i es pregunta si serà capaç de recuperar la sort de l'Església catòlica a Llatinoamèrica. No obstant, la portada ha fet furor a lesxarxes socialsper un altre motiu. A la imatge s'observa elPapa de perfil, a sobre de les lletres 'Time', amb els puntes de la 'm' que semblen banyes de dimoni.

Notícies relacionades

Elstuiters s'han preguntat si aquest fet és casualitat o buscat i han fet broma sobre l'efecte visual de la portada. D'aquesta manera, els usuaris han arribat a la conclusió que sembla una subtil broma feta expressament.

A només quatre mesos després de l'inici del seu papat, el 13 de març passat, 'Time' no dubta a qualificarFrancesccom "el Papa dels pobres" a les seves pàgines interiors, un líder espiritual per als catòlics que ja ha marcat diferències al "renunciar a viure al seu palau" i a l'elegir Brasil per al seu primer viatge oficial.