Generació Tahrir

Puig em faria riure si tingués alguna gràcia

1
Es llegeix en minuts
Álvaro Alsina
Álvaro Alsina

Estudiant de cine. Acampat a la plaça de Catalunya.

ver +

L'última de Felip Puig m'hauria provocat atacs de riure si no fos perquè no té cap gràcia. La premsa, diu el conseller d'Interior, no mostra els acampats trencant els dits i els meniscos dels mossos. El convido, senyor Puig, a mirar un antiavalots preparat per a l'acció. No sé si vostè sabria per on tocar-li el menisc, atesa l'armadura que porten posada. Si vostè es veu capaç de fer-ho, sisplau, faci-me'n un curset. Pel que fa als dits, ja durant les protestes contra Bolonya va córrer aquesta història, i tots sabem que quan un mosso es trenca els dits donant cops de porra, el culpable és l'apallissat per tenir el cap o l'esquena massa dures.

La proposta de posar càmeres en els cascos dels agents em sembla, en canvi, excel·lent. No sé si el que planegen exactament és donar-los als soldadets la consigna que no mirin gaire estona seguida els manifestants pacífics (cosa que per cert ja fan, no són capaços de mirar-nos als ulls) o augmentar els ingressos de la Generalitat comercialitzant una línia de videojocs. Disculpin la poca serietat, però crec que la situació s'ho mereix.

Crec que el poder del senyor Puig és envejable, ja que té el poder de mentir de forma descarada i indefinida sense veure's obligat a pagar-ne les conseqüències. Va començar insultant la nostra intel·ligència, prioritzant el futbol a la nostra proposta; va insultar els nostres drets robant-nos i apallissant-nos, disparant-nos bales de goma i perseguint-nos com si fóssim terroristes, i ara insulta la nostra paciència dient que els acampats vam agredir els mossos, que no enteníem en què consistia la neteja, etc.

Notícies relacionades

¿Quantes mentides seran necessàries perquè la societat civil, simpatitzi o no amb les acampades, s'adoni que tenim un polític que ha enviat quatre persones a l'hospital, una d'elles amb un pulmó perforat, i que a més a més es reivindica i diu que en tot moment ha actuat correctament?

¿Què s'ha de fer per demanar responsabilitats en aquest món de polítics podrits que fan el que volen? ¿Què fa falta? ¿Que mori algú la pròxima vegada?

Temes:

Indignats