Generació Tahrir

Invitació als Mossos

1
Es llegeix en minuts
Álvaro Alsina
Álvaro Alsina

Estudiant de cine. Acampat a la plaça de Catalunya.

ver +

A la plaça, cada dia és una realitat radicalment nova. Ens sobrepassa la velocitat a què canvia la plaça, físicament i simbòlicament. Cada cop hi ha més gent, però no és només això. Cada dia es respira una atmosfera més poderosa. Cada dia són més els que vénen aquí espontàniament a discutir, a recollir i donar opinions sobre cap on ha d'anar el moviment. Cada dia la nostra infraestructura és més poderosa i són més clares les proves que el poble no necessita els bancs ni els polítics.

Notícies relacionades

La gran pregunta dels que veuen el procés des de fora deu ser com s'articularà el moviment en el futur. És molt important que s'entengui que això és el nucli de la qüestió: aquesta plaça no decidirà com s'articularà el futur fins que tot el poble no formi part d'aquest moviment. Perquè som tots, tots junts els que decidirem com seran les nostres vides d'ara endavant. Aquest moviment està format per ciutadans, i els que som aquí som simplement ciutadans que esperen els que encara no han despertat. No podem dir com ho articularem perquè ara mateix estem oposant-nos a l'articulació política actual. Quan estiguem segurs que el poble recupera la seva veu sobirana, només llavors, el poble podrà decidir sobre el seu futur.

La plaça es prepara per resistir, pacíficament, reclamant el seu dret a reunir-se espontàniament. Es prepara i espera que la raó trobi el seu camí. Esperem que el sistema es quedi sense armes per atacar-nos. Les armes ideològiques ja no les tenen. Les armes físiques són els agents de les forces de l'ordre i espero que sàpiguen veure la veritat del que està passant. Vull convidar tots els agents dels Mossos a unir-se a nos-altres, a formar part d'aquest procés que també els afecta, com a ciutadans i treballadors públics. Quan s'uneixin a nosaltres, ja no només el sistema haurà perdut totes les seves armes, sinó que es veuran desprotegits. Potser llavors recordaran valors que fa molt de temps que han perdut. Des de la plaça de Catalu­nya. Resistim, i resistirem. Us estem esperant.

Temes:

Indignats