LA POLICIA BUSCA ELS DELINQÜENTS

Tres lladres roben una caixa forta de més de 200 quilos amb 17.000 euros a Badajoz

1
Es llegeix en minuts
EFE / BADAJOZ

Tres individus han atracat a la matinada l'estació de servei Las Noritas, ubicada davant l'empresa Deutz Díter de Zafra (Badajoz), d'on s'han endut una caixa forta de més de 200 quilos de pes que tenia al seu interior més de 17.000 euros.

El robatori ha passat cap a les dues de la matinada i ha estat perpetrat per tres individus, segons s'ha pogut comprovar en les gravacions de les càmeres de seguretat de l'establiment, ha informat avui un dels seus propietaris, José Dolores Rodríguez.

Les càmeres de seguretat han gravat el robatori

Notícies relacionades

Els autors han entrat amb la cara tapada i amb guants i han accedit a l'interior per una finestra, fet que ha causat danys materials. Les càmeres de seguretat han gravat com han aconseguit treure l'enorme i pesada caixa de seguretat i introduir-la en un vehicle de la marca BMW de color gris.

Quan els delinqüents es trobaven a uns cinc quilòmetres del lloc dels fets, a prop de Puebla de Sancho Pérez, han aconseguit obrir la caixa forta i obtenir els diners que hi havia. La caixa ha aparegut a diversos quilòmetres d'aquesta localitat, on l'ha trobat un guarda rural que ha comunicat la seva troballa a la Guàrdia Civil. La policia continua investigant els fets amb l'objectiu de localitzar els autors del robatori.