De 33 anys

Un mort i tres ferits en un xoc amb un vehicle en direcció contrària a Pamplona

A l'accident, ocorregut aquest divendres a la nit, s'hi han vist implicats tres cotxes

eggaxvfx0aak6zi

eggaxvfx0aak6zi

1
Es llegeix en minuts
Efe

El conductor d’un vehicle que circulava en direcció contrària per l’autovia A-12 prop de la localitat navarresa d’Astrain ha mort en una col·lisió frontal en què tres persones més han resultat ferides, una de les quals de pronòstic molt greu, informa la Guàrdia Civil.

L’accident ha tingut lloc a les 23.55 hores d’aquest divendres a l’altura del quilòmetre 9 de l’A-12 i s’hi han vist implicats tres turismes, uns dels quals circulava en direcció contrària, en direcció a Pamplona, per l’autovia.

En principi, segons la Guàrdia Civil, no es tracta d’un conductor kamikaze, ja que circulava amb un acompanyant, que és la persona que ha resultat ferida molt greu. S’estudien diferents hipòtesis sobre les causes que l’han pogut portar a accedir a l’A-12 en sentit contrari.

El mort és el conductor d’aquest últim vehicle, un home de 33 anys amb domicili a Estella, que ha sigut traslladat a l’Institut Anatòmic Forense de Navarra.

A més unes altres tres persones han resultat ferides i han sigut evacuades al Complex Hospitalari de Navarra, una de les quals, l’acompanyant del conductor mort, és a l’UCI amb un pronòstic molt greu.

El succès ha sigut atès per agents de l’Agrupació de trànsit i personal de seguretat ciutadana de la Guàrdia Civil de Navarra, que han regulat la circulació, desviant el trànsit per la NA-1110 fins a les 02.30 h d’aquesta matinada en què ha quedat restablerta la circulació per l’A-12.

Notícies relacionades

La Guàrdia Civil instrueix les diligències i investiga les causes concretes de l’accident.

Aquest és el segon accident de trànsit mortal que es produeix en les últimes hores a Navarra, ja que ahir un home va morir a conseqüència de les ferides que havia patit hores abans en un xoc a Berrioplano.