HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dissabte 14 de març del 2020

horoscopo-ok

horoscopo-ok

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del dissabte 14 de març, el mètode de predicció que està basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. És un bon dia per compartir amb aquesta persona especial. La teva sensualitat augmentarà i el teu romanticisme, també. En salut, cuida el teu sistema nerviós amb un temps de relax.

Taure. Tindràs tendència a discutir amb la parella i, si no et controles, l’acabaràs atabalant. Una excursió o una sortida a la naturalesa serà una manera excel·lent de passar el dia.

Gèminis. Exercitar el cos serà una bona manera d’alliberar-te de l’estrès. Aquest dissabte no vulguis fer massa, conforma’t amb menys i assegura’t de passar-t’ho molt bé.

Càncer. Tot anirà a poc a poc en l’amor i serà molt millor que sigui així. Cuida les teves paraules perquè poden semblar manipuladores. Sigues més discret i disfrutaràs d’un dia excel·lent.

Leo. És un dia important en l’àmbit familiar. El passat serà present, potser, en forma de records que comparteixis, en notícies de parents llunyans o mirant fotos antigues.

Verge. Un canvi d’aires t’ajudarà a alliberar-te de l’estrès. Els llocs ideals per visitar seran els que tinguin un interès històric o les coves. Avui, no mengis massa.

Balança. Baixa el ritme i pren-t’ho amb calma perquè la teva salut no es vegi afectada per un excés de tensió. És un dia formidable per disfrutar dels petits plaers de la vida.

Escorpí. Respirar aire net et carregarà d’oxigen i d’energia positiva. També disfrutaràs molt de la bona lectura i de les converses profundes i filosòfiques.

Sagitari. És possible que siguis indiscret o que diguis una cosa inoportuna que violenti algunes persones. Si et controles, les teves relacions t’aportaran felicitat i equilibri emocional.

Capricorn. Podries retrobar-te amb antics amics. Necessitaràs socialitzar però et costarà adaptar-te a certes persones. És millor que quedis amb qui realment et sents a gust.

Aquari. Conservaràs el bon humor gràcies a la companyia dels bons amics. Estaràs disposat a organitzar activitats que agradaran a tothom i a ajudar a qui ho necessiti.

Notícies relacionades

Peixos. Anar a la naturalesa serà una manera excel·lent de passar el dia. Vigila la comunicació, perquè es hi haurà malentesos. A més, avui estaràs una mica despistat i podries perdre alguna cosa.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop