HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dijous 12 de març del 2020

horoscopo-ok

horoscopo-ok

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del diumenge 12 de març, el mètode de predicció que està basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. Ara et sentiràs amb forces per perseverar en els objectius que t’has proposat aconseguir. T’anirà bé reservar un temps per disfrutar de la teva vida social i de parella.

Taure. És convenient que procuris mantenir una actitud diplomàtica i serena. La teva brusquedat i la teva impaciència farien malbé relacions que són molt beneficioses per a tu.

Gèminis. Necessitaràs parlar del que sents i estar més a prop de les persones que t’importen. A la feina, et resultarà tot més fàcil si acceptes els imprevistos de bon grat.

Càncer. Necessitaràs aclarir la teva situació sentimental, ara no et valen els dubtes ni les situacions confuses. La teva creativitat i originalitat seran altes. Aprofita-les.

Leo. És important que no barregis la teva situació familiar i sentimental amb la feina. Així donaràs el millor de tu mateix en cada àrea. La teva sinceritat, avui et pot donar algun problema.

Verge. Parlaràs molt. De vegades, massa. En positiu, t’expressaràs clarament, sense titubejos ni reserves. En negatiu, diràs coses que seria millor callar per no molestar altres persones.

Balança. T’agradarà fer feliços els altres, divertir-te amb els teus fills i expressar la teva faceta més infantil. Amb els diners, pot ser que se te’n vagin sense que sàpigues gaire com.

Escorpí. La teva relació de parella es beneficiarà d’un canvi en la vostra rutina diària. No et rebel·lis, calma’t i dialoga, serà el millor per mantenir una bona relació amb el teu entorn.

Sagitari. Et sentiràs més rebel i et costarà seguir les normes i les ordres. Però si utilitzes aquesta energia de manera positiva, trobaràs altres maneres de fer les coses més creatives.

Capricorn. En l’amor, estaràs més seductor i hi haurà un acostament amb una persona que t’agrada. Aportaràs moltes idees a la feina en equip i es valorarà molt la teva experiència.

Aquari. No serà bona idea desafiar als altres eprquè tindran ganes d’entrar en el teu joc. T’interessa contenir-te i intentar arribar a acords, ja que els teus enemics seran poderosos.

Notícies relacionades

Peixos. La rutina t’aclapararà més que mai. Necessitaràs canviar-la per mantenir la teva ment desperta i el teu ànim alt. És un bon moment per a la publicitat, l’estudi i l’oratòria. 

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop