HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dimecres 11 de març del 2020

horoscopo-ok

horoscopo-ok

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del dimecres 11 de març, el mètode de predicció està basat en la posició dels astres en el moment del naixement. 

Àries. El teu lideratge no serà ara ben rebut per tothom. Hauràs de tenir en compte la voluntat de les persones que tens en contra per poder progressar a la feina.

Taure. Els obstacles a la feina no els podràs superar amb obstinació, sinó amb sentit comú i capacitat de transformació. Avui hi haurà un ambient més tens amb els teus companys.

Gèminis. Ara et serà difícil prendre’t les coses del dia amb calma. Per sort comptes amb uns companys i uns bons amics que t’ajudaran. No et convé córrer en l’amor.

Càncer. El ressentiment no et portarà a cap banda, Càncer. En canvi, si t’esforces a adoptar una actitud més positiva, aconseguiràs equilibrar les teves emocions i estaràs feliç.

Leo. No avancis una decisió que has de prendre, espera fins que calmis la impaciència i puguis ser més objectiu. Avui et trobaràs amb persones que t’irritaran fàcilment. 

Verge. Allunya de la teva ment els pensaments que et roben la tranquil·litat. Per molt que pensis, avui no arribaràs a cap conclusió. Evita les persones agressives i envejoses.

Balança. Avui estaràs molt actiu, Balança, però l’important serà canalitzar tota aquesta energia a fer una cosa productiva. Estaràs més irritable amb els de casa i et faltarà paciència.

Escorpí. No assumeixis responsabilitats que no et beneficiaran de cap manera, al contrari, només portaran complicacions a la teva vida. Reserva un temps per no fer res i relaxar-te.

Sagitari. La relació amb un amic amb qui hauries de solucionar un tema del passat serà més difícil. No t’impacientis per aconseguir les teves metes, Sagitari, i continua apostant-hi.

Capricorn. Et trobaràs amb persones motivades però que no acceptaran de bon grat que els manis, Capricorn. Actua amb tacte, sigues humil i no oblidis la importància del diàleg.

Aquari. Mostraràs molta voluntat, decisió i fortalesa, però tendiràs a voler convèncer els altres dels teus punts de vista i a subestimar les seves idees. En l’amor, no siguis tan exigent.

Notícies relacionades

Peixos. Pot ser que estiguis notant que has d’abandonar els teus objectius, però no és així, Peixos, només se t’està demanant que facis alguns canvis per aplanar el camí per arribar-hi.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop