HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dissabte 7 de març del 2020

horoscopo-ok

horoscopo-ok

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del dissabte 7 de març, el mètode de predicció que està basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. És un dia molt favorable per a l’amor i per a la diversió. Estaràs molt seductor i despertaràs l’interès de la gent que t’envolta. Desitjaràs disfrutar intensament de la vida. 

Taure. Les relacions familiars passaran un bon moment, i mantindràs una actitud pròxima i dialogant amb tothom. A més, t’agradarà convidar els teus amics a casa i divertir-vos junts. 

Gèminis. No esperis que tothom estigui d’acord amb tu i posa la teva atenció a disfrutar del dia, Gèminis. Els viatges seran estimulants i trobaràs racons que et captivaran.

Càncer. Gastaràs més del compte a passar-t’ho bé, menjar en un bon restaurant i a comprar-te coses boniques. Pots conèixer gent que et farà el dia més interessant i animat. 

Lleó. Avui t’espera un dia intens en el terreny sentimental, Lleó. La teva sensibilitat serà alta i disfrutaràs més de les petites coses i valoraràs els petits gestos d’afecte.

Verge. Voldràs fugir de la rutina però no desitjaràs tenir un dia excessivament intens ni actiu. Et vindrà més de gust la calma i la companyia de persones atentes, agradables i positives.

Balança. Les activitats que comparteixis amb altres persones seran les millors per passar aquest dissabte. A més, serà una sort estar en la teva companyia, estaràs alegre, generós i vital.

Escorpí. Sigues fidel a tu mateix i no facis el que no vols, per gaire pressió que sentis del teu entorn. T’ho passaràs millor i et sentiràs molt bé. A més, alguns seguiran els teus plans. 

Sagitari. Viuràs el present sense preocupar-te pel que vingui demà. És un dia d’aventura i d’expansió, i qualsevol viatge o aprenentatge et delectarà. Si és en companyia, millor. 

Capricorn. Mantindràs una actitud positiva i valenta davant els reptes que es presentin aquest dissabte. La passió augmentarà en l’amor, i et comprometràs més amb la persona que estimes. 

Aquari. La teva capacitat de posar-te al lloc dels altres i acceptar els seus errors calmarà les tensions que hi hagi en les teves relacions. Si tens parella, serà un dia ideal per estar junts.

Notícies relacionades

Peixos. Ocuparàs part del dia en assumptes pràctics que no et portaran gaire temps. Després, l’ideal serà fer activitats que involucrin el teu cos, com l’esport o el ball.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop