Rodatge a Barcelona

Amazon Prime Video prepara una nova ‘Cites’, sobre amor per internet

Belén Cuesta, Carmen Machi i Carlos Cuevas són alguns dels actors de l’ampli repartiment coral

‘Cites Barcelona’ té de nou Pau Freixas al capdavant i la capital catalana com a protagonista

Amazon Prime Video prepara una nova ‘Cites’, sobre amor per internet
2
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’any 2015, TV-3 va estrenar ‘Cites’, una sèrie de capítols independents i autoconclusius, tot i que hi va haver algun ‘cross over’ que explicava diferents històries d’amor, desamor i/o sexe que havien sorgit d’una cita per internet. Algunes són històries dramàtiques, d’altres són divertides, d’altres, romàntiques, trios, trobades entre membres del col·lectiu LGTBI, adulteris, parelles grans de 60.... Totes elles són cites sorgides per aquestes webs que serveixen per relacionar-se. Ara Amazon Prime Video i la cadena pública catalana preparen una nova edició, ‘Cites Barcelona’, amb Pau Freixas, creador i director de l’orginal, que previsiblement s’estrenarà a Amazon Prime el 2023 i posteriorment a TV-3.

Com en el cas de la sèrie original, una de les seves grans cartes serà l’ampli repartiment, entre el qual es troben Carmen Machi, Belén Costa, Ivan Massagué, Laia Costa, Nausicaaa Bonnin, Carolina Yuste, Manuela Vallés, Manuela Vellés, Betsy Túrnez, Eduard Buch, Aida Oset, Ricard Sales, Jordi Llovet, Carlos Cuevas, Gonzalo de Castro, Miguel Ángel Muñoz, Aina Clotet, Ajay Kumar, Andrea Álvarez, Pol López, Pep Ambrós, Alejo Sauras, Albert Ausellé, David Verdaguer, Berta Castañé, Berta Bayarri, Joana Vilapuig, Vito Sanz, Eva Santolaria, Antonio Hortelano i Carme Balagué. Alguns ja van protagonitzar algun capítol d’alguna de les dues temporades a TV-3. Pau Freixas i Èric Navarro són els productors executius i creatius i la sèrie, dirigida per Pau Freixas, David Selvas, Paco Caballero, Patricia Font i Carles Torrens

Les històries que es donaran a conèixer en sis episodis –parlats en castellà i català– que mostraran, de nou, les pors i inseguretats entre desconeguts que se citen per internet i on els portarà la primera trobada. En aquest cas, les històries s’aniran barrejant i els personatges s’entrecreuaran, un factor que crearà més situacions i que aportarà més complexitat a les relacions que propiciï aquesta pàgina d’internet. Com en l’original, seran dues cites per capítol i el marc serà urbà amb una Barcelona que cobra gran protagonisme. No en va, en la producció de Filmax i Cites, AIE, amb la participació de Prime Video i de TV-3, fins i tot es cola en el títol el nom de la ciutat. De manera que es tornaran a mostrar postals de llocs tan icònics i visitats pels turistes com la Sagrada Família, però també racons que només coneixen els habitants de la ciutat catalana. El món al·lucinarà.

 

Notícies relacionades