El gran incomprès

Benedict Bridgerton: tot el que has de saber del segon de ‘Los Bridgerton’

  • Simone Ashley, la revolució índia de ‘Los Bridgerton’

  • 10 sèries de Netflix per veure al març

Benedict Bridgerton: tot el que has de saber del segon de ‘Los Bridgerton’
1
Es llegeix en minuts

La primera temporada de ‘Los Bridgerton’ va ser un èxit total d’audiències. Milions d’espectadors van quedar enlluernats amb la història d’amor de Daphne i el duc de Hastings. De la seva història vam poder conèixer tots els detalls, des de les primeres mirades furtives fins als secrets més íntims del seu matrimoni.

No obstant, altres personatges de la família Bridgerton van passar més desapercebuts per al gran públic, tot i que guarden misteris interessants per a les futures temporades de la sèrie. És el cas de Benedict, el segon més més gran dels germans, que aviat guanyarà protagonisme.

Un incomprès

Benedict Bridgerton, interpretat per l’actor anglès Luke Thompson, es presenta com un personatge diferent de la resta. Tot i que gran part de les responsabilitats familiars recauen en Anthony, el germà gran, Benedict no se sent còmode amb la vida que l’alta societat de Londres li pretén imposar.

Tot i així, lluny de conformar-se amb l’ambient dels balls de festeig, Benedict mostra un gran interès pel món de l’art. Les seves inquietuds culturals, de fet, el porten a ambients diferents dels que sol experimentar la seva família.

Relacions

Entre les seves relacions destaca la connexió que estableix amb la seva germana Eloise, amb qui protagonitza diverses converses entendridores durant la primera temporada en les quals comparteixen la seva frustració per no encaixar amb els estàndards de la seva classe social.

A més, la primera entrega va deixar també l’interrogant de la seva relació amb madame Delacroix, la jove modista amb qui Benedict comença una relació íntima.

¿Què diuen els llibres d’ell?

Notícies relacionades

Tot i que els productors sempre ens ofereixen algunes sorpreses, amb ‘Los Bridgerton’ resulta fàcil conèixer les futures trames, ja que cal recordar que la sèrie es basa en la famosa saga de novel·les de Julia Quinn. Sense fer cap gran espòiler, ja sabem que la segona temporada estarà centrada en les relacions d’Anthony, el primogènit.

El moment de Benedict com a personatge principal es farà esperar fins a –presumiblement– la tercera temporada. El tercer llibre de la saga Bridgerton, ‘Te doy mi corazón’, narra la història d’amor del personatge, que intenta trobar una misteriosa jove que el va captivar durant un dels clàssics balls del món Bridgerton.