Èxit d’audiències

Netflix revela el tràiler final de la segona temporada de ‘Los Bridgerton’

  • La nova entrega de la sèrie s’estrenarà el 25 de març

  • Les 10 sèries a les plataformes que no et pots perdre aquest mes

Netflix revela el tràiler final de la segona temporada de ‘Los Bridgerton’
2
Es llegeix en minuts

La segona temporada de ‘Los Bridgerton’ ja és aquí, així que Netflix ha tret a la llum el tràiler complet per començar a obrir boca. Després de publicar un avanç de poc més d’un minut el dia de Sant Valentí, els seguidors d’aquesta coneguda sèrie romàntica ja poden disfrutar d’un tràiler de tres minuts sobre la nova entrega que s’estrenarà el 25 de març.

La història de la temporada 2 tornarà a estar basada en ‘El vizconde que me amó’, el segon llibre de la famosa saga de Julia Quinn. A diferència de la primera temporada en què Daphne (Phoebe Dynevor) i Simon (Regé-Jean Page) van ser els absoluts protagonistes de la trama, l’argument dels nous capítols girarà al voltant de la vida amorosa del germà gran de la família, el vescomte Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), que desitja trobar una dona en la nova època de festejos.

El tràiler

El tràiler mostra com Anthony Bridgerton buscarà conquistar la jove Edwina Sharma (Charithra Chandran), una de les noies nouvingudes als balls de l’alta societat de Londres. No obstant, aquesta no serà una missió senzilla per al vescomte, ja que la germana gran de la jove, Kate (Simone Ashley), no confiarà en les intencions d’Anthony, així que no estarà disposada a deixar que la relació entre tots dos fructifiqui.

Enmig de disputes amoroses i música de tensió, l’avanç deixa entreveure moltes mirades entre Kate i Anthony que enredaran encara més la trama d’aquesta nova temporada.

Torna la majoria del repartiment

Notícies relacionades

Respecte a la resta dels personatges, l’avanç ensenya que Penélope (Nicola Coughlan) continuarà revelant els secrets de l’alta societat escrivint com Lady Whistledown i que la reina Charlotte (Golda Rosheuvel) continuarà sent la capitost en l’elit londinenca. A més, Daphne (Phoebe Dynevor), Colin (Luke Newton) i la resta de la família Bridgerton tornaran a ser presents en la nova entrega. La baixa més destacada serà la de Simon, Duc de Hastings, que no apareixerà en la segona temporada després de ser el protagonista masculí de la primera.

Fenomen de masses

Les expectatives per a la nova estrena de Netflix són molt altes. Cal recordar que la primera temporada de la sèrie va suposar un èxit rotund pel que fa a audiències, trencant el rècord de més visualitzacions després de les primeres quatre setmanes d’emissió. Segons dades facilitades per la mateixa plataforma, al cap d’un mes d’estrenar-se ja havia sigut vista en 82 milions de llars de tot el món. Per això, l’aposta de la productora per ‘Los Bridgerton’ és ferma i la continuïtat de la sèrie està assegurada per contracte fins al 2028.

Temes:

Netflix Sèries