Temporada ‘revival’

Nicola Ari Parker, la nova inquilina de l’univers de ‘Sexe a Nova York’

L’actriu i exmodel nord-americana ha fitxat per ‘And just like that’, el ‘reboot’ de la mítica sèrie que torna 17 anys més tard

Els nous 10 capítols expliquen com és la vida de les glamuroses protagonistes, entrades ja en la cinquantena

GENTE TELEVISION SEXO EN NEW YORK NUEVA YORK SARAH JESSICA PARKER

GENTE TELEVISION SEXO EN NEW YORK NUEVA YORK SARAH JESSICA PARKER

3
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Tan esperada és la tornada de la mítica sèrie ‘Sexe a Nova York’, 17 anys després de l’última temporada, com saber qui podria ocupar el lloc de la desinhibida Samantha, la dona de relacions públiques que, amb el seu desenfrenament sexual i els seus desacomplexats comentaris sobre el tema, va donar tantes alegries als fans de la ficció. I sembla que la productora ja ha trobat la seva substituta per a aquest ‘reboot’ d’HBO Max que portarà com a títol ‘And just like that’: Nicole Ari Parker, una atractiva nord-americana d’ulls verds i pell canyella (com cantava Nat King Cole) que ja posa amb Sarah Jessica Parker (Carrie), Kristin Davis (Charlotte) i Cynthia Nixon (Miranda) com una més de l’estilosa colla.

Que l’actriu Kim Catrall, que va donar vida a Samantha en les sis temporades i les dues pel·lícules que van sorti, tornés a participar en aquesta entrega de 10 capítols addicional que reprèn les vides de les protagonistes ja convertides en ‘cinquantanyeres’ (a veure quan el DIEC suprimeix el terme cinquantí/-na), era improbable, perquè la intèrpret ja havia demostrat el seu rebuig envers el personatge quan es va pensar a rodar un tercer film.

Tot i que no sembla que aquesta sigui l’única raó de Qatrall. Una altra, i de pes, podria ser la mala relació que mantenia amb Sarah Jessica Parker, especialment perquè considerava un greuge que la intèrpret que dona vida a Carrie rebés un sou tres vegades més alt que ella i a sobre figurés com a productora executiva de la sèrie. A més, aquesta tercera pel·lícula projectada donaria molt més protagonisme a Carrie. I fins allà podíem arribar.

Només demanava als productors, això sí, que per justificar la seva desaparició no tiressin pel camí més fàcil: matar Samantha. No obstant, han circulat per les xarxes imatges del rodatge dels nous capítols en els quals es podia veure actors i extres vestits de dol en un cèntric carrer de Manhattan, acudint a un possible funeral. ¿No han accedit als seus desitjos i l’han fulminat o potser ha mort un altre personatge? ¿Serà –prepareu mocadors– l’atractiu Mr. Big (John Preston), marit de Carrie, per a qui a la tercera pel·lícula se li havia destinat un tràgic final (mort d’un atac de cor a la banyera)? 

Però rei mort, rei posat, i val la pena conèixer la nova incorporació: Nicole Ari Parker. Es tracta d’una bellíssima actriu i exmodel de 50 anys amb un cos increïble que lluirà de meravella els modelets que li posin. Perquè no s’ha d’oblidar que la sèrie traspua glamur i que ha sigut, és i serà tot un aparador de tendències per a les dones que ja han inaugurat l’edat daurada de la cinquantena. D’això s’encarregarà Patricia Field, la responsable del vestuari i de la icònica estètica de Carrie Bradshaw.

Nascuda a Baltimore, l’actriu va iniciar la seva carrera en pel·lícules independents com ‘Boogie Nights’ i després d’exercir diversos treballs (també en una gelateria), li va arribar la seva oportunitat amb la sèrie ‘Soul Food’. També ha participat en l’obra de teatre ‘Un tramvia anomenat Desig’, un clàssic als escenaris nord-americans, on donava vida a Blanche DuBois, la protagonista. 

Notícies relacionades

A ‘And just like that’, Parker (la nova Parker) dona vida a Lisa Todd Wexley, una mare de tres fills, veïna de Park Avenue, que tindrà un estret vincle amb les tres protagonistes. Tot i que no serà l’únic personatge nou que s’incorpora a l’univers ‘sexonovaiorquès’. Entre ells destaca un no binari i carregat d’humor Che Díaz, el presentador d’un ‘podcast’ en el qual participa Carrie, a qui dona vida l’actriu llatina i ‘queer’ Sara Ramírez.      

 I és que la nova entrega de la sèrie s’enfronta a un nou repte: el de posar-se al dia. Perquè, vista amb els ulls d’avui, darrere del glamur apareixia el culte a l’hedonisme, el narcisisme, la passió pel luxe, el coqueteig amb les relacions tòxiques i un feminisme de finals dels 90 i principis del 2000 que no té res a veure amb l’actual. De manera que els guionistes han hagut d’introduir trames en les quals apareixen noves identitats sexuals, el desenvolupament de les tecnologies, moviments socials com el #MeeToo i fins i tot mostrar com ha canviat el món després de la Covid… Això sí, que el glamur no falti. No seria el mateix.