El Tibidabo obre cada dia a l'agost

Un grup de nens juguen amb vehicles elèctrics del TibiCity.

Un grup de nens juguen amb vehicles elèctrics del TibiCity. / el periÓdico

1
Es llegeix en minuts
L. B.
BARCELONA

La temporada d'estiu arriba al parc del Tibidabo amb moltes novetats, per a grans i petits. Per començar, el recinte obrirà tots els dies de la setmana a l'agost (de 12 a 23 hores), mentre que normalment només obre de dimecres a diumenge.

Notícies relacionades

Durant el mes de juliol, la muntanya més màgica de Barcelona acull la quarta edició del tradicional Tibidabo Màgic i ofereix dues noves funcions:  Voltem pel món, amb Geronimo Stilton, i, a partir del dissabte 25 de juliol, un espectacle de llums i música que està basat en tecnologia làser.

Dues de les activitats amb més èxit, estrenades al març, són l'escola de mobilitat TibiCity, amb cotxes elèctrics, i l'espai de Lego. «Els més petits treballen valors com la sostenibilitat, el civisme i la creativitat d'una manera divertida», explica la directora del parc, Rosa Díaz, que també destaca el nou paquet, Tibidabo Panoràmic, per als que volen gaudir de les vistes: «Per 12,70 euros es pot pujar en funicular i disfrutar de dues atraccions com la nòria i l'avió», afegeix. H

Temes:

Tibidabo