Referent local

Santa Coloma ret homenatge al fotògraf Sergio Mas un any després de la seva mort

Santa Coloma ret homenatge al fotògraf Sergio Mas un any després de la seva mort

SALVA MONTES (CEDIDA)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Per commemorar el primer aniversari de la seva mort, l’entitat Santako Music (amb la col·laboració d’una desena d’entitats, així com de l’Ajuntament de Santa Coloma) organitza aquest dissabte 7 d’octubre un homenatge al fotògraf colomencSergio Mas.

Durant l’acte, que tindrà lloc de les 17 a les 23 hores a l’Auditori Can Roig i Torres, es podrà visitar una exposició fotogràfica de la seva obra, a més de disfrutar de música en directe, gegants, castells i diables.

Mas va crear el maig del 2010 ‘Santa Coloma de Gramenet - Imatges, una pàgina de Facebook que s’ha acabat convertint en l’històric fotogràfic de referència de la ciutat. L’altre gran projecte de Mas a Santa Coloma va ser l’Associació Colomenca d’Aficionats a la Fotografia (ACAF)entitat local des d’on va promoure la pràctica fotogràfica mentre s’implicava solidàriament en una infinitat de causes socials.

Notícies relacionades

Sergio Mas, protagonista silenciós de la història de Santa Coloma de Gramenet, va morir el 9 de setembre del 2022, després de mesos d’ingressos hospitalaris per problemes de salut.

Llegeix totes les notícies de Santa Coloma a EL PERIÓDICO Santa Coloma