El Ministeri de Transports anuncia que cobrirà la B-20 al seu pas per Santa Coloma

  • La ministra de Transport va anunciar l’actualització d’un projecte de cobertura de la via datat del 2009

El Ministeri de Transports anuncia que cobrirà la B-20 al seu pas per Santa Coloma

AJUNTAMENT DE SANTA COLOMA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La ministra de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, va aprofitar una visita a Santa Coloma divendres passat per anunciar l’actualització del projecte que pretén cobrir la B-20, al seu pas per la ciutat. Aquest projecte, que espera sobre la taula des que l’ajuntament el va elaborar el 2009, permetria cobrir la via entre el carrer de Gaspar i el final de Prat de la Riba. Així, es donaria continuïtat a l’avinguda de la Pallaresa, fins al recinte de Torribera i la zona de la Bastida.

Notícies relacionades

L’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, que va acompanyar la ministra durant la seva visita, va assenyalar que l’anunci és fonamental per unir els equipaments del recinte Torribera amb la resta de la ciutat, i que a més permetrà «reduir la contaminació acústica i generar un nou espai públic». Per la ministra Sánchez, el cobriment de la pota nord de la Ronda de Dalt és un projecte «molt necessari per convertir Santa Coloma en una ciutat més saludable i sostenible, un compromís que va quedar recollit en el protocol de l’Agenda Urbana».

Pressuposto per determinar

Tot i que des del ministeri consideren prematur calcular un pressupost tancat, s’estima que serà superior als 30 milions d’euros que es plasmaven en el projecte del 2009. En tot cas, la ministra va explicar que, quan l’Estat finalitzi l’estudi previ a les obres, inclourà en els seus pressupostos les partides necessàries per portar a terme el cobriment de la B-20.