Incloure-les en els pressupostos

Santa Coloma reclama més de 28 milions d’inversions a la Generalitat

  • Entre d’altres, requereixen la construcció d’una nova residència de gent gran, un centre de dia, un altre d’educació infantil i primària i un institut

  • La moció, presentada pel PSC i Cs, ha comptat amb el vot favorable d’ERC i els comuns

Santa Coloma reclama més de 28 milions d’inversions a la Generalitat

Ayuntamiento de Santa Coloma

1
Es llegeix en minuts
EFE

El ple de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) ha reclamat a la Generalitat que inclogui en els pressupostos més de 28 milions en inversions per al municipi, com la construcció d’equipaments, escoles, centres culturals i transport. La moció, presentada pel PSC i Cs, ha comptat amb el vot favorable d’ERC i els comuns, que s’han inclinat per demanar al Govern que compleixi una sèrie d’inversions «prioritàries» de competència autonòmica.

«És una llista ponderada, en un marc de crisi postpandèmica», ha asseverat l’alcaldessa, Núria Parlon, que ha instat la Generalitat a «demostrar el suport a tots els ajuntaments a través dels seus pressupostos» després que els consistoris i la Diputació de Barcelona, ha dit, hagin «donat resposta als buits» generats per l’administració catalana durant la Covid-19.

Entre d’altres, Santa Coloma de Gramenet ha reclamat la construcció d’una nova residència de gent gran, un centre de dia, un altre d’educació infantil i primària i un institut, la rehabilitació de l’Escola Oficial d’Idiomes i l’adequació del poblat ibèric Puig Castellar com a Bé Cultural d’Interès Nacional.

Notícies relacionades

També s’hi inclou una relació de 33 actuacions, reformes, ampliacions i millores d’altres centres educatius de la ciutat, que sumen 6,4 milions d’euros.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO