Col·lectius vulnerables

Santa Coloma reconverteix en vivendes alguns locals municipals

  • L’objectiu del pla és augmentar el nombre de vivendes públiques i compta amb una inversió de 900.000 euros

  • L’acabament dels treballs dels primers locals «està previst a mitjans d’aquest any»

Santa Coloma reconverteix en vivendes alguns locals municipals
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha posat en marxa la primera fase de reconversió a vivenda dels locals municipals ubicats als barris de Can Franquesa i les Oliveres. Aquesta acció forma part del pla impulsat des de la regidoria de Vivenda i Energia per augmentar el nombre de vivendes públiques i compta amb una inversió de 900.000 euros.

El consistori ja va aprovar el canvi d’ús de tots els locals, tant municipals com privats, en aquests dos barris, «tot i que la mesura s’estendrà a altres zones de Santa Coloma», assenyalen des de l’Ajuntament. Les vivendes resultants (d’1, 2 o 3 dormitoris) serviran per acollir temporalment les famílies amb menys recursos derivades pels Serveis Socials a la taula d’emergència social, a l’espera d’una vivenda assequible.

En aquests moments ja està en marxa la primera fase de reforma de 15 locals, que estan ubicats als carrers Cabrera, Còrdova i Sardana, dels quals s’obtindran 14 vivendes. Actualment, s’està executant la reforma a 6 locals del carrer Cabrera; la resta, un al c. Cabrera, 2 al c. Còrdova i 5 al c. Sardana, «estan en període de licitació de les obres», matisen des del consistori.

Finalitza a mitjans d’any

Notícies relacionades

Des del govern local expliquen que l’acabament dels treballs dels primers locals «està previst a mitjans d’aquest any». Així, el 2022 està previst executar una segona fase.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA