NADAL AMB PANDÈMIA

Santa Coloma inaugura la temporada nadalenca amb un impuls al comerç local

Aquest dimecres, 2 de desembre, el municipi dona pas a la tradicional encesa dels llums de Nadal

Aquest any l’Ajuntament farà una aportació de 40.000 euros a l’Agrupació del Comerç i la Indústria

luces

luces

1
Es llegeix en minuts

Aquest dimecres, 2 de desembre, a les 19 hores, Santa Coloma de Gramenet dona pas a la tradicional encesa dels llums de Nadal. S’inaugura així la temporada nadalenca, que inclou la campanya de foment de les compres a la ciutat ‘Soc de Santa Coloma. Compro a Santa Coloma’ durant aquestes dates.

Aquest any, i atesos els condicionants generats per la pandèmia de la Covid-19, l’encesa de llums es portarà a terme de manera virtual, i es podrà seguir als canals digitals de l’Ajuntament.

Per la seva part, la Fada Missatgera, emissària de Ses Majestats els Reis Mags a Santa Coloma de Gramenet, farà de mestra de cerimònies d’una màgica encesa dels llums instal·lats als principals carrers comercials, places, mercats municipals i Ajuntament, que tornaran a vestir-se de Nadal i lluiran il·luminats fins a la festivitat de Reis.

Reactivar les compres

Aquest any, la il·luminació de Nadal «inclourà més zones i doblarà el nombre de bombetes i elements lluminosos (arbres, boles i caixes de regal gegants)», asseveren des del govern local.

A part de la inversió habitual de cada any, l’Ajuntament farà una aportació de 40.000 euros a l’Agrupació del Comerç i la Indústria, com a mesura extraordinària «perquè els comerciants no paguin res, atesa la situació de greu crisi que pateixen, i per reactivar les compres a la ciutat durant les festes», afirmen des del consistori.

Notícies relacionades

D’altra banda, aquestes festes de Nadal no es portaran a terme les principals activitats infantils que cada any es programen des de l’Agrupació, però sí que es realitzaran la Fira de Nadal del Fons i també el Tren, així com diverses iniciatives virtuals.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA