07 d’ag 2020

Anar al contingut

PANDÈMIA MUNDIAL

Coronavirus a Santa Coloma: Evolució dels brots i casos

El nombre acumulat de positius puja a 2.133, 211 dels quals s'han detectat als centres residencials

El Periódico

Coronavirus a Santa Coloma: Evolució dels brots i casos

Santa Coloma de Gramenet pateix un augment de casos de coronavirus que ha fet que el Govern de la Generalitat aprovi restriccions a l’activitat per mirar de contenir els contagis. Des d’EL PERIÓDICO seguim l’evolució de la pandèmia a la ciutat metropolitana amb les xifres que ofereix la Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya.

3 d’agost: 2.133 casos positius

Així, a data de 3 d’agost, Santa Coloma acumula 2.133 casos positius de Covid-19 des de l’inici de la pandèmia. D’aquests 2.133 casos, 211 s’han detectat als centres residencials.

Segons les dades facilitades per la Generalitat, a Santa Coloma han mort 213 persones per coronavirus des de l’inici de la pandèmia. Mentre que els gràfics reflecteixen que l’evolució de la pandèmia a la ciutat pateix un lleuger descens, la tendència de risc de rebrot pateix un petit increment des del 30 de juliol.

28 de juliol: 1.441 casos positius

Així, a data de 28 de juliol, Santa Coloma acumula 1.441 casos positius de Covid-19 des de l’inici de la pandèmia, cosa que suposa 27 nous casos respecte al dia anterior. D’aquests 1.441 casos, 201 s’han detectat en centres residencials.

Segons les dades facilitades per la Generalitat, a Santa Coloma han mort 212 persones per coronavirus des de l’inici de la pandèmia.

Més notícies de Santa Coloma en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes: Ajuntaments