Rock Fest

Phil Campbell, Symphony X i Dragonforce, entre les noves confirmacions del Rock Fest Barcelona

El festival se celebra del 2 al 4 de juliol a Santa Coloma de Gramenet i té com a caps de cartell Kiss, Judas Priest i Lynyrd Skynyrd

rock-fest-barcelona-2020-accept-1024x1024

rock-fest-barcelona-2020-accept-1024x1024

1
Es llegeix en minuts
acn

Després d’anunciar caps de cartell com ara Kiss, Judas Priest, Lynyrd Skynyrd i altres bandes com Accept, UFO i Nightwish, el Rock Fest Barcelona 2020 ha confirmat set nous grups que actuaran en la cita del 2 al 4 de juliol. 

Són Phil Campbell, Symphony X, Dragonforce, Orange Goblin, Insomnium, Stormzone i Céltica. 

El parc de Can Zam de Santa Coloma acollirà el set especial de versions de Motörhead interpretades pel que va ser guitarrista del grup, Phil Campbell.

Els americans Symphony X visitaran per primera vegada el festival en el marc de la gira dels 25 anys de la formació. I els britànics Dragonforce tornen al Rock Fest amb un nou disc sota el braç, ‘Extreme power metal’ i l’expectativa de veure com Herman Li i Sam Totman porten les guitarres al límit.

Notícies relacionades

El festival tindrà al seu cartell llegendes del heavy metal com Orange Goblin, que visitaran Can Zam per primera vegada, els finlandesos Insomnium, els nord-irlandesos Stormzone i els festius gaiters amb so metàl·lic de Céltica.

Més notícies de Santa Coloma