Anar al contingut

EL ROCK TRIOMFA A SANTA COLOMA

La sisena edició del Rock Fest reuneix més de 80.300 persones a Santa Coloma

La pròxima edició serà el 2, 3 i 4 de juliol del 2020 amb la banda alemanya de heavy metal Accept com a primera confirmació

ACN

La sisena edició del Rock Fest reuneix més de 80.300 persones a Santa Coloma

El festival de rock dur i heavy metal Rock Fest Barcelona ha tancat la seva sisena edició amb 80.394 assistents. Pel Parc de Can Zam de Santa Coloma hi han passat desenes de grups referents del heavy i el rock dur a escala mundial, entre els quals han destacat ZZ Top, Def Leppard, Saxon, WASP, King Diamond i Demons & Wizards.

Durant quatre dies la ciutat s’ha omplert de samarretes negres i cabells llargs per disfrutar d’un dels festivals més importants del rock dur i el heavy metal d’àmbit internacional. El dia de més afluència va ser diumenge, amb 22.341 espectadors que no van voler perdre’s bandes com Def Leppard i Europe.

54 bandes de heavy metal i hard rock

Dissabte es van reunir a Can Zam 21.008 persones, el divendres 19.397, i el dia de l’obertura, dijous, 17.648 assistents. En total, 54 bandes de heavy metal i hard rock han desfilat pels escenaris del Rock Fest en la seva sisena edició.

La pròxima edició del Rock Fest se celebrarà el 2, 3 i 4 de juliol del 2020 i les entrades ja estan a la venda. El primer grup confirmat són els alemanys Accept.

Més notícies de Santa Coloma en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA