INICIATIVA D'ÈXIT

Esgotades les invitacions solidàries per al Rock Fest de Santa Coloma

Cada any el consistori i l'organització ofereixen la possibilitat d'assistir gratis a un dels quatre dies del festival als colomencs que aportin aliments

L'Ajuntament estima que amb aquesta acció es podran recaptar més de cinc tones de menjar que aniran destinades a famílies en situació de vulnerabilitat

rockfest2

rockfest2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els pròxims dies, 4, 5, 6 i 7 de juliol, Santa Coloma serà escenari de la sisena edició del festival Rock Fest Barcelona. 

Al parc de Can Zam es podrà disfrutar de les actuacions en directe de bandes llegendàries com Def Leppard, ZZ Top, Saxon, King Diamond o WASP.

 

Com a les cinc edicions anteriors s’ha obert la possibilitat que els ciutadans colomencs puguin assistir gratuïtament al tercer dia de l’esdeveniment –el dissabte 6 de juliol–, un gran dia de rock dur que inclourà actuacions de grups com els esmentats Saxon, Venom, Krokus o Def Con Dos. 

La manera d’accedir a aquestes entrades gratuïtes és aportant aliments que aniran destinats a famílies en situació de vulnerabilitat. No obstant el consistori ja ha informat que aquestes entrades s’han esgotat.

També s’estima que amb aquesta acció es podran recaptar més de cinc tones d’aliments.

Les persones que ja han aconseguit la seva invitació solidària (inscrites en una llista) participen en una acció vinculada al Programa Municipal d’Aliments Solidaris, amb què s’ajuda a cobrir l’alimentació d’aquelles persones o famílies de la ciutat amb dificultats econòmiques.

Notícies relacionades

Els inscrits amb dret a invitació solidària que participen en una acció del Programa Municipal d’Aliments els han d’entregar al local situat al passeig Llorenç Serra, 49. Serà obligatòria l’acreditació de resident a Santa Coloma de Gramenet.

Més notícies de Santa Coloma