ROCK FEST BCN

Música i solidaritat es barregen al Rock Fest

Els millors grups de metal se citen aquest cap de setmana al festival Rock Fest que incorpora una carpa solidària

1
Es llegeix en minuts
Q.F. / Santa Coloma de Gramenet

ManowarTwisted SisterObús, Barón RojoMojinos EscoziosEpicaLos SuavesStratovariusMadinat Al-ZahraMotörhits Sabaton, entre molts altres, són els grups que participen en el Rock Fest BCN, un festival de nova creació que tindrà lloc els dies 4 i 5 de juliol al parc de Can Zam.

Es tracta d'una aposta pel metal i pels grans noms del gènere, que compta amb la col·laboració de l'ajuntament. Gamma RayKreator i Rat-Zinger són les incorporacions d'última hora amb què es tanca el cartell del festival.

A més de les actuacions a l'escenari principal, hi haurà una zona de restauració, parades d'artesania i de firma de discos i una carpa perquè els ‘metalheads’ i els ‘rockers’ segueixin disfrutant de la música quan acabin els directes.

Divendres a les tres del migdia es van obrir les portes per viure la música intensament, sense treva. Dissabte, la festa començarà a la una del migdia.

Un festival solidari

Amb motiu de la celebració de Rock Fest BCN, Míster H i el Banc d'Aliments de Santa Coloma s'han unit amb un objectiu solidari.

Míster H és una associació de professionals compromesos socialment i preocupada per les persones que passen gana al món que genera recursos econòmics per poder ajudar diferents entitats socials en els seus projectes.

Per la seva banda, el Banc dels Aliments és una fundació benèfica, privada, independent, sense ànim de lucre, que té com a objectiu lluitar contra la fam.

En aquesta ocasió, Míster H i el Banc dels Aliments col·laboraran amb Rock Fest BCN organitzant una activitat benèfica en un estand solidari, situat dins del recinte del Festival, on es podran trobar diferents articles firmats per artistes reconeguts.

Notícies relacionades

Tots els beneficis recaptats seran destinats a la compra d'aliments i projectes socials del Banc dels Aliments de Santa Coloma de Gramenet.

Més notícies de Santa Coloma,