Concentració a l’ajuntament

Les entitats de la gent gran de Sant Cugat denuncien un «maltractament administratiu»

Les entitats de la gent gran de Sant Cugat denuncien un «maltractament administratiu»
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb el lema ‘No escoltar la gent gran és maltractament’, més de 200 persones s’han agrupat a Sant Cugat aquest dijous, 15 de juny al migdia, concretament a la plaça de la Vila on han envoltat l’ajuntament del municipi.

La concentració convocada per la Taula de la Gent Gran en el marc del Dia Internacional per la Sensibilització contra el Maltractament cap a la gent gran tenia l’objectiu d’alçar la veu contra l’«aïllament» i la «soledat no desitjada» que en moltes ocasions pateix la tercera edat. També n’han reiterat la prevenció.

Un altre dels grans eixos de la manifestació s’ha centrat en el paper que tenen les administracions. Els participants han reclamat una escolta activa per part de les institucions. Durant la concentració s’ha llegit un manifest que ha carregat contra la falta d’empatia del govern en funcions amb la gent gran. En aquesta línia s’ha reclamat una regidoria explícita de la ‘Gent Gran’ que tingui la voluntat d’«escoltar-ne les necessitats».

Notícies relacionades

Una consigna de la concentració ha sigut la vestimenta dels manifestants: de color blanc i mocador taronja penjat al coll.

Llegeix totes les notícies de Sant Cugat del Vallès a EL PERIÓDICO Sant Cugat