Reconeixement

Els mercats municipals de Sant Boi obtenen el segell Compromís de Sostenibilitat Biosphere

És la primera vegada que aconsegueixen aquest distintiu

Els mercats municipals de Sant Boi obtenen el segell Compromís de Sostenibilitat Biosphere

ayuntamiento de Sant Boi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els mercats municipals de Sant Boi (Baix Llobregat) – Sant Jordi, La Muntanyeta i Torre de la Vila – tenen ja el segell Compromís de Sostenibilitat Biosphere, que reconeix les seves bones pràctiques i el seu compromís amb la sostenibilitat.

22 empreses i serveis del Baix Llobregat han rebut el distintiu aquest any per primera vegada. L’acte d’entrega dels distintius Compromís de Sostenibilitat Biosphere s’ha celebrat aquest dilluns, dia 13 de març, al Castell de Castelldefels.

La Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona impulsen aquest reconeixement des de l’any 2017, en col·laboració amb el Consorci de Turisme del Baix Llobregat. En l’actualitat, 90 empreses, entitats i municipis de la comarca han aconseguit el distintiu. 22 l’han rebut aquest any per primera vegada, entre els quals els mercats municipals de Sant Boi.

L’any passat també el va rebre l’Ajuntament de Sant Boi, que veia reconeguda, així, la seva tasca per promoure i gestionar de manera sostenible els seus atractius turístics, en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

Notícies relacionades

Fins ara, a la ciutat l’han rebut l’Ajuntament de Sant Boi, els mercats municipals de Sant Jordi, la Muntanyeta i Torre de la Vila, el Museu Can Barraquer i les empreses Avant Grup-Sustainable Mobility Solutions, Autocars Canals, Autocares Congosto, Bardet i Orsonrent. En representació de l’Ajuntament de Sant Boi, ha recollit el distintiu la regidora de Comerç, Turisme i Mercats, Elisabet Latorre. Durant l’acte també s’han concedit 20 nous segells Punt d’Informació Turística (PIT).

Llegeix totes les notícies de Sant Boi a EL PERIÓDICO Sant Boi de Llobregat

Temes:

Sant Boi