KALEIDOS.RED

Sant Boi presenta el Pacte de Ciutat en unes jornades sobre experiències transformadores

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha relatat que «la voluntat» del consistori ha sigut «trobar l'equilibri entre l'estratègia i les respostes immediates» davant la Covid-19

En la xerrada telemàtica hi han participat les ciutats de Màlaga, Bilbao, Alacant, Vitoria-Gasteiz, Getafe, Burgos, València i Santiago de Compostel·la

soc sant boi car 1200

soc sant boi car 1200

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Sant Boi va presentar dimecres passat 25 de novembre el seu Pacte de Ciutat davant altres ciutats d’Espanya, en el marc d’unes jornades sobre experiències transformadores. En l’acte, organitzat per la xarxa de municipis Kaleidos.red, hi ha participat l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, per relatar l’estratègia de Sant Boi davant les noves necessitats generades per la pandèmia.

Moret ha relatat que «la voluntat» del consistori ha sigut «trobar l’equilibri entre l’estratègia i les respostes immediates» davant les conseqüències socials i econòmiques de la Covid-19. La regidora socialista ha defensat «el consens polític» i les «aportacions dels referents comunitaris locals».

En la xerrada telemàtica ‘Noves estratègies de transformació local per a una nova realitat’ hi han participat les ciutats de Màlaga, Bilbao, Alacant, Vitoria-Gasteiz, Getafe, Burgos, València i Santiago de Compostel·la.

«Lògica col·laborativa»

«Lògica col·laborativa»En la mateixa línia, Moret considera «imprescindible» impulsar una «lògica col·laborativa i l’encaix de diferents mirades» per impulsar el Pacte de Ciutat, que allotja diferents sensibilitats polítiques i socials.

Notícies relacionades

En la jornada Kaleidos.red hi han participat la Direcció General de Governança Pública del Ministeri de Política Territorial del Govern d’Espanya i l’Aliança Mundial pel Govern Obert.

Més notícies de Sant Boi en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA.