«FACILITAR L'ATENCIÓ SANITÀRIA»

Sant Boi habilita espais fora dels CAP per a la vacunació de la grip

Les vacunes que corresponen al CAP Montclar s'administraran al Casal de Marianao, i les del CAP Vinyets, al Casal Municipal de la Gent Gran

Un altre dels acords amb el Servei Català de la Salut ha sigut la cessió temporal d'un espai a l'edifici L'Olivera per realitzar PCR a contactes estrets

soc-sant-boi

soc-sant-boi / Picasa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat cedirà espais municipals per a la campanya de vacunació de la grip, dirigida a persones de més de 60 anys i col·lectiu d’alt risc, durant el pròxim dilluns 19 d’octubre. L’objectiu d’aquesta actuació, coordinada amb l’Institut Català de la Salut (ICS), és «facilitar l’atenció sanitària» als CAP. En total, Catalunya ha habilitat 635 espais per vacunar de la grip.

La principal necessitat dels centres d’assistència és comptar amb «espais alternatius». Per això, les vacunes que corresponen al CAP Montclar s’administraran al Casal de Marianao, i les del CAP Vinyets, al Casal Municipal de la Gent Gran.

En el cas del CAP Molí Nou serà el voluntariat de Protecció Civil qui muntarà tendals provisionals a l’exterior del centre. El centre Camps Blancs administrarà les vacunes dins de les instal·lacions, tot i que amb el suport del personal municipal en la gestió d’entrades.

PCR a L’Olivera

Per facilitar la gestió del servei, els organitzadors reclamen que se sol·liciti cita prèvia per vacunar-se a la pàgina web de l’Institut Català de la Salut o mitjançant La Meva Salut.

Notícies relacionades

Un altre dels acords amb el Servei Català de la Salut i el consistori ha sigut la cessió temporal de les dependències de la planta baixa de l’edifici L’Olivera per a realització de PCR. Es realitzen proves a contactes estrets amb casos positius, programats prèviament pels professionals als CAP.

 notícies de Sant Boi