OBJECTIUS DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE

Sant Boi aspira a ser un referent com a ciutat metropolitana sostenible i saludable

Sota el lema 'Sant Boi es mou, el món avança', el consistori ha organitzat una trobada participativa per donar a conèixer les seves polítiques de desenvolupament

ayuntamiento-sant-boi

ayuntamiento-sant-boi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Sant Boi ha organitzat una jornada participativa per posar en comú el Pla de Govern 2019-23 i l’estratègia de ciutat de cara a l’any 2030. Sota el lema ‘Sant Boi es mou, el món avança’ el dia 13 de febrer, a partir de les 18 hores, el consistori donarà a conèixer les seves propostes vinculades als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) en el Coboi lab.

En aquest context, l’objectiu global del govern municipal és «aconseguir fer de Sant Boi un referent com a ciutat metropolitana sostenible, saludable i cohesionada, creadora de noves oportunitats, especialment per a les generacions futures», expliquen des del consistori.

Aquest objectiu es concretarà en «polítiques concretes» estructurades al voltant de 10 grans àmbits temàtics: Ciutat Saludable, Ciutat Sostenible, Igualtat de Gènere, Ciutat Educadora i Creativa, Nou Model Econòmic i Treball Digne, Transformació de la Ciutat, Justícia Social, Construcció Col·lectiva, Transformació de l’Administració i Identitat de Ciutat.

Grups de treball temàtics

La jornada participativa es dirigeix a les persones de la ciutat que se sentin compromeses amb aquestes temàtiques vinculades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i que tinguin «interès a aportar el seu gra de sorra per ajudar a construir des de Sant Boi un món millor», comenten des de l’Ajuntament.

La trobada serà un punt de partida perquè qui vulgui compartir les seves idees, coneixements o aficions pugui contactar amb altres persones amb inquietuds similars.

Notícies relacionades

Durant la jornada també es donaran a conèixer experiències innovadores que estan funcionant amb èxit en diferents llocs per canalitzar de manera senzilla i útil aquestes aportacions ciutadanes. Una vegada conegudes aquestes experiències, es crearan grups de treball temàtics per començar a posar fil a l’agulla mitjançant dinàmiques de grup.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA