TREBALLS A LA PLATAFORMA FERROVIÀRIA

FGC oferirà un servei alternatiu d'autobús entre les estacions de Gornal i Sant Boi

Es realitzaran obres de millora de la infraestructura en estacions com les de l'Hospitalet Av. Carrilet, Sant Josep i Cornellà Riera

Un comboi de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Un comboi de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. / JOSEP GARCIA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) oferirà servei alternatiu per carretera amb autobús entre les estacions de Gornal i Sant Boi entre el divendres 10 (a partir de les 20 h) i el diumenge 12 gener, i entre el divendres 17 (a partir de les 20 h) i el diumenge 19 de gener per realitzar obres de millora de la infraestructura en aquest tram.

Els treballs consistiran en el formigonat, impermeabilització del túnel i millora del drenatge dels canvis d’agulla de l’estació de L’Hospitalet Av. Carrilet i de la via a les estacions de Sant Josep i Cornellà Riera. A més, també s’aprofitarà la interrupció del servei per realitzar altres treballs de manteniment i consolidació de la plataforma ferroviària que es troba dins del túnel.

Com a alternativa per garantir la mobilitat dels viatgers, FGC habilitarà un servei d’autobusos substitutoris per enllaçar amb les estacions de Sant Josep, L’Hospitalet Av. Carrilet, Almeda i Cornellà Riera. D’altra banda, hi haurà un segon autobús directe entre les estacions de Gornal i Sant Boi, en les dues direccions.

Modificació dels horaris de trens

Durant aquest període, es modificaran els horaris dels trens que circulin entre les estacions de Pl. Espanya i Gornal, per la qual cosa serà necessari consultar prèviament aquests horaris que estaran disponibles al cercador de la web i a les vitrines de les estacions.

Notícies relacionades

Els trens que circulin entre Sant Boi i les estacions que hi ha a Sant Vicenç dels Horts, Martorell, Manresa i Igualada no veuran modificats els seus horaris habituals, amb l’excepció de la línia L8 (Molí Nou Ciutat Cooperativa) que no circularà. Aquests horaris estan disponibles a la web de FGC, l’aplicació per a mòbils i a les vitrines de les estacions.

Més notícies de Sant BoiCornellà i l’Hospitalet en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA