DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE

Sant Boi aprova l'adhesió a la Declaració per una Agenda Urbana de Catalunya

El ple municipal de Sant Boi expressa en la seva moció d'adhesió la «conformitat amb els principis innovadors inclosos en aquesta declaració»

ajuntament-sant-boi

ajuntament-sant-boi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El ple municipal ha aprovat l’adhesió de Sant Boi a la Declaració per una Agenda Urbana de Catalunya. L’Ajuntament valora que «aquest instrument de planificació estratègica situa en el centre del debat públic les polítiques urbanes vinculades alsObjectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030».

D’aquesta manera, el ple municipal de Sant Boi expressa en la seva moció d’adhesió la«conformitat amb els principis innovadors inclosos en aquesta declaració, els seus compromisos i els seus eixos temàtics de treball, que recullen els cinc pilars sobre els quals es construeixen els Objectius de Desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030: persones, planeta, pau, prosperitat i aliances», expliquen des de l’Ajuntament.

Agenda 2030 de les Nacions Unides

Dimecres dia 25 de setembre es van complir 4 anys de l’aprovació per part de les Nacions Unides de l’Agenda 2030 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, el full de ruta assumit internacionalment per garantir la sostenibilitat de la vida de les persones.

Un any després, a Quito, les Nacions Unides van aprovar la Nova Agenda Urbana, que va obrir el camí per aconseguir un model de desenvolupament urbà sostenible des de les perspectives social, ambiental i econòmica.

Notícies relacionades

A Catalunya, la Declaració per una Agenda Urbana de Catalunya impulsada per la Generalitat «expressa el compromís formal de seguir aquesta mateixa línia d’objectius, comptant amb la participació dels governs locals i el teixit social i econòmic del país», expliquen des del consistori.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local ‘EL PERIÓDICO DE CATALUNYA