AL METGE DES DE CASA

L'Hospital General de Sant Boi s'afegeix a les videoconsultes

L'acord entre el centre del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i l''app' Gadaca facilitarà l'accés sanitari als pacients sense llistes d'espera ni desplaçaments

iphone-642999 1920

iphone-642999 1920

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi oferirà a partir d’ara als seus pacients la possibilitat de fer consultes a través de videotrucades, gràcies a l’acord firmat amb l’‘app’ de videoconsultes mèdiques Gadaca.

D’aquesta manera, els pacients podran ser atesos 24 hores al dia els 365 dies l’any sense necessitat de desplaçar-se al centre sanitari, una mesura amb la qual es pretén millorar la rapidesa d’atenció i la qualitat assistencial, i facilitar l’accés sanitari a milers de persones sense llistes d’espera ni desplaçaments.

A més, i gràcies a la col·laboració amb el centre santboià, Gadaca, que ja disposa de més de 75 professionals sanitaris registrats en el seu sistema, podrà oferir el servei de videoconsulta en català a tots els pacients que es descarreguin l’aplicació, tant a Espanya com a l’estranger.

Ignasi Riera, director d’operacions assistencials del PSSJD, assegura que la incorporació d’aquest sistema és “un gran repte”, però que els professionals del centre “van aportar idees des del primer dia perquè el servei de videoconsulta sigui el més pròxim possible a la persona atesa”.

Notícies relacionades

Al Parc Sanitari Sant Joan de Déu, els serveis dels quals es bifurquen en dues branques –Hospital General i Salut Mental–, pertany a l’Ordre Hospitalari Sant Joan de Déu, amb més de 400 anys d’experiència en l’entorn de l’atenció sanitària i social, i present en més de 50 països.

Més notícies de Sant Boi 

Temes:

Hospitals