CICLE DE CONCERTS

Jordi Lanuza inaugura el cicle de concerts Altaveu als Barris de Sant Boi

La iniciativa pretén estendre la música a tots els racons de la ciutat sota la marca de l'emblemàtic festival santboià

Les actuacions, gratuïtes i a mig matí, seguiran cada dissabte en diferents barris de Sant Boi fins al pròxim 11 de maig

jgarcia42443604 icult  jordi lanuza foto pau vall180308203652

jgarcia42443604 icult jordi lanuza foto pau vall180308203652

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cantautor Jordi Lanuza Jordi Lanuza va inaugurar dissabte el cicle de concerts gratuïts Altaveu als Barris,una iniciativa que pretén acostar la música a tots els espais de la ciutat i donar a conèixer nous talents sota la marca de l’emblemàtic festival santboià.

El cicle d’actuacions, programades cada dissabte fins a l’11 de maig en horari de vermut (12 h), pretén així estendre el certamen més enllà dels dies en els quals se celebra i acostar sensibilitats i músiques on no sol arribar el festival.

Una experiència que va tenir èxit l’any passat amb la primera Primavera als Barris i que inclou diferents estils musicals; des de la sensibilitat personal de la cançó d’autor de Lanuza fins al tribut als Rolling de Smoking Stones (27/04).

Dissabtes de concert

El líder del grup Inspira va ser l’encarregat de donar el tret de sortida a la iniciativa amb un concert en acústic a Cal Ninyo, i el seguirà aquest dissabte el quintet barceloní Jokermen, que traslladarà al públic del Casal de Ciutat Cooperativa i Molí Nou algunes de les joies del repertori de Bob Dylan.

Notícies relacionades

Completen la llista de convidats Mau Boada, ‘l’home orquestra’ que presentarà al Casal de Marianao el seu projecte més personal, ‘Esperit!’, i l’actuació de Lluís Coloma, que tancarà el cicle al ritme de bugui-bugui al Casal de Casablanca.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Música Concerts