Ocupació

Sant Boi estrena el programa UBICAT per a persones que busquen feina

Es preveu que 210 veïns de la localitat puguin beneficiar-se'n

cartell-ubicat

cartell-ubicat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'Ajuntament de Sant Boi ha posat en marxa la primera edició del programa d'acompanyament a la inserció UBICAT, subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i el Servei Públic d'Ocupació Estatal del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.

Aquest programa, en actiu fins al 31 de desembre d'aquest any, es dirigeix a 210 persones en situació de recerca de feina, residents a Sant Boi i inscrites com a demandants d'ocupació o millora de feina a l'Oficina de Treball.

UBICAT proposa als ciutadans que es troben en aquesta situació sessions individuals que garanteixin el disseny d'un pla personalitzat de recerca de feina i de millora de competències. També ofereix sessions en grup per compartir experiències, eines i recursos amb la resta de participants, al mateix temps que proposa l'intercanvi d'informació per conèixer i explorar el teixit empresarial i les oportunitats laborals existents.

Entre les càpsules d'orientació que s'ofereixen destaquen: Màrqueting personal i Habilitats socials (12 h), Currículum i marca personal (4 h), Canals de recerca de feina innovadors (4 h), Recursos per afrontar un procés de selecció per competències (6h) i Capacitació digital (4 h).

Inscripcions

Notícies relacionades

Les persones interessades a participar en aquest programa poden dirigir-se al Club de Feina del Departament de Foment de l'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Boi, ubicat a la Masia Torre Figueres (C/ Pau Claris, 14), en horari de 9.30 a 13.30 h (de dilluns a divendres) i de 16 a 18 h (només dilluns). Des del passat 22 de gener, el Servei ja ha atès 45 persones, de les quals 40 participessaran en el programa.

Més notícies de Sant Boi

Temes:

Ocupació Atur