Anar al contingut

Ocupació

Sant Boi estrena el programa UBICAT per a persones que busquen feina

Es preveu que 210 veïns de la localitat puguin beneficiar-se'n

El Periódico

Sant Boi estrena el programa UBICAT per a persones que busquen feina

periodico

L'Ajuntament de Sant Boi ha posat en marxa la primera edició del programa d'acompanyament a la inserció UBICAT, subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i el Servei Públic d'Ocupació Estatal del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.

Aquest programa, en actiu fins al 31 de desembre d'aquest any, es dirigeix a 210 persones en situació de recerca de feina, residents a Sant Boi i inscrites com a demandants d'ocupació o millora de feina a l'Oficina de Treball.

UBICAT proposa als ciutadans que es troben en aquesta situació sessions individuals que garanteixin el disseny d'un pla personalitzat de recerca de feina i de millora de competències. També ofereix sessions en grup per compartir experiències, eines i recursos amb la resta de participants, al mateix temps que proposa l'intercanvi d'informació per conèixer i explorar el teixit empresarial i les oportunitats laborals existents.

Entre les càpsules d'orientació que s'ofereixen destaquen: Màrqueting personal i Habilitats socials (12 h), Currículum i marca personal (4 h), Canals de recerca de feina innovadors (4 h), Recursos per afrontar un procés de selecció per competències (6h) i Capacitació digital (4 h).

Inscripcions

Les persones interessades a participar en aquest programa poden dirigir-se al Club de Feina del Departament de Foment de l'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Boi, ubicat a la Masia Torre Figueres (C/ Pau Claris, 14), en horari de 9.30 a 13.30 h (de dilluns a divendres) i de 16 a 18 h (només dilluns). Des del passat 22 de gener, el Servei ja ha atès 45 persones, de les quals 40 participessaran en el programa.

Més notícies de Sant Boi en l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes: Ocupació Atur

0 Comentaris
cargando