Tot a punt per a la 24a Mostra de Jazz de Sant Boi

Grans figures internacionals del jazz visitaran la ciutat per oferir sis concerts entre el 16 d'octubre i el 20 de novembre

1
Es llegeix en minuts

Sant Boi es prepara per acollir la 24a Mostra de Jazz,24a MostraJazz que començarà divendres que ve, 16 d'octubre, i durarà fins al 20 de novembre. Grans artistes a nivell internacional visitaran la ciutat per oferir un total de sis concerts.

Sweet Marta & The Blues Workers s'encarregaran d'inaugurar aquesta edició divendres, 16 d'octubre, amb un concert al Casal de Ciutat Cooperativa i Molí Nou. Es tracta d'un dels grups amb més prestigi de l'escena del blues actual.

Una setmana després, el divendres 23 d'octubre, Benny Sharoni & Toni Solà Band oferiran un concert al Casal de Camps Blancs. Sharoni és un saxofonista nord-americà de gran prestigi, amb tres discos publicats. L'admirat músic local Toni Solà actuarà de cicerone en la que serà la presentació europea de l'americà.

El 30 d'octubre arribarà el torn de Tricia Evy, al teatre Cal Ninyo. La cantant de Martinica aporta originalitat i frescor al panorama jazzístic internacional.

El 6 de novembre la Traditional Jazz Ensemble al Casal Casablanca, en un concert d'entrada gratuïta. Es tracta d'un quartet de músics de llarga experiència que desenvolupa un jazz tradicional molt rigorós. El trompetista argentí Pepe Robles lidera la banda.

Susana Sheiman & Open Gate visitaran Sant Boi el 13 de novembre, per oferir, al casal de Marianao, un concert de presentació del seu disc 'Open gate'. Sheiman és, sens dubte, una de les millors veus del panorama actual.

COM A COLOFÓ, UN CLÀSSIC: LA LOCOMOTORA NEGRA 

El 20 de novembre, a Can Massallera, i com a colofó al festival d'aquest any, tot un clàssic: La Locomotora Negra. Tota una institució del jazz català des que es va formar, el 1971, la veterana banda manté com a referència estilística les orquestres més famoses del swing. Una garantia d'èxit.

Tots els concerts tindran lloc a les 22 hores i, excepte el del dia 6 de novembre, les entrades tindran un preu de vuit euros. També hi ha abonaments de tres concerts a 20 euros, i 32 euros per poder assistir a tot el festival. També tenen descomptes els socis del club TR3SC. Les entrades es poden adquirir a través de Tiketea i presencialment a Can Massallera.

Notícies relacionades

Més notícies de Sant Boi

 

Temes:

Jazz