Crisi del coronavirus

Els hospitalitzats per covid-19 pugen més d’un 21% en l’última setmana

El Ministeri de Sanitat ha notificat 353 nous morts per la pandèmia des de dimarts

Els hospitalitzats per covid-19 pugen més d’un 21% en l’última setmana

Epi_rc_es

6
Es llegeix en minuts

El nombre de persones hospitalitzades per coronavirus a Espanya ha crescut un 21,2% durant l’última setmana, amb pujades en totes les comunitats autònomes. També s’ha produït una pujada del 15,9% en els pacients per covid-19 en cures intensives i el Ministeri de Sanitat ha notificat 353 nous morts per la pandèmia des de dimarts.

En concret, Sanitat va informar aquest dimarts d’11.586 persones hospitalitzades a Espanya actualment, 2.033 més que el dimarts anterior, el 28 de juny, quan es van notificar 9.553 pacients hospitalitzats. Mentrestant, aquest dimarts, 5 de juliol, hi ha 502 persones a l’uci, 69 persones més que dimarts.

En qualsevol cas, aquesta és la comparació de les persones hospitalitzades de les comunitats autònomes:

Andalusia

A l’informe de dimarts, 5 de juliol, Andalusia té 722 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que a l’informe del 28 de juny tenia 585 pacients, cosa que suposa una pujada del 23,4% en aquesta última setmana. Té 20 pacients més en cures intensives des de dimarts passat i ha notificat 44 morts en l’última setmana.

Aragó

A l’informe de dimarts, 5 de juliol, Aragó té 296 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que a l’informe del 28 de juny tenia 245 pacients, cosa que suposa una pujada del 20,8% en aquesta última setmana. Té sis pacients menys en cures intensives des de dimarts passat i ha notificat set morts en l’última setmana.

Astúries

A l’informe de dimarts, 5 de juliol, Astúries té 290 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que a l’informe del 28 de juny tenia 195 pacients, cosa que suposa una pujada del 48,7% en aquesta última setmana. Té tres pacients més en cures intensives des de dimarts passat i ha notificat 12 morts més en l’última setmana.

Balears

A l’informe de dimarts, 5 de juliol, les Balears tenen 311 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que a l’informe del 28 de juny tenien 287 pacients, cosa que suposa una pujada del 8,3% en aquesta última setmana. Tenen quatre pacients més en cures intensives des de dimarts passat i han notificat nou morts des de l’última setmana.

Canàries

A l’informe de dimarts, 5 de juliol, les Canàries tenen 400 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que a l’informe del 28 de juny tenien 266 pacients, cosa que suposa una pujada del 50,3% en aquesta última setmana. Tenen un pacient més en cures intensives des de dimarts passat i han notificat 24 morts des de l’última setmana.

Cantàbria

A l’informe de dimarts, 5 de juliol, Cantàbria té 59 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que a l’informe del 28 de juny tenia 42 pacients, cosa que suposa una pujada del 40,7% en aquesta última setmana. Té dos pacients menys en cures intensives des de dimarts passat i ha notificat dues morts des de l’última setmana.

Castella-la Manxa

A l’informe de dimarts, 5 de juliol, Castella-la Manxa té 569 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que a l’informe del 28 de juny tenia 496 pacients, cosa que suposa una pujada del 14,7% en aquesta última setmana. Té un pacient més en cures intensives des de dimarts passat i ha notificat 44 morts des de l’última setmana.

Castella i Lleó

A l’informe de dimarts, 5 de juliol, Castella i Lleó té 773 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que a l’informe del 21 de juny tenia 523 pacients, cosa que suposa una pujada del 47,8% en aquesta última setmana. Té quatre pacients menys en cures intensives des de dimarts passat i ha notificat 15 morts des de l’última setmana.

Catalunya

A l’informe de dimarts, 5 de juliol, Catalunya té 2.831 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que a l’informe del 28 de juny tenia 2.540 pacients, cosa que suposa una pujada de l’11,4% en aquesta última setmana. Té 16 pacients més en cures intensives des de dimarts passat i ha notificat 34 morts des de l’última setmana.

Ceuta

A l’informe de dimarts, 5 de juliol, Ceuta té 19 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que a l’informe del 28 de juny tenia 13 pacients, cosa que suposa una pujada del 46,1% en aquesta última setmana. Té els mateixos pacients en cures intensives que dimarts passat i ha notificat dos morts des de l’última setmana.

País Valencià

A l’informe de dimarts, 5 de juliol, el País Valencià té 1.086 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que a l’informe del 28 de juny tenia 762 pacients, cosa que suposa pujada del 42,5% en aquesta última setmana. Té vuit pacients més en cures intensives que dimarts passat i ha notificat 27 morts en l’última setmana.

Extremadura

A l’informe de dimarts, 5 de juliol, Extremadura té 171 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que a l’informe del 28 de juny tenia 99 pacients, cosa que suposa una pujada del 72,7%. Té quatres pacients més en cures intensives que dimarts passat i ha notificat 12 morts des de l’última setmana.

Galícia

A l’informe de dimarts, 5 de juliol, Galícia té 779 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que a l’informe del 28 de juny tenia 601 pacients, cosa que suposa una pujada del 29,6% en aquesta última setmana. Té sis pacients més en cures intensives des de dimarts passat i ha notificat 39 morts en l’última setmana.

Madrid

A l’informe de dimarts, 5 de juliol, Madrid té 2.297 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que a l’informe del 28 de juny tenia 2.117 pacients, cosa que suposa una pujada del 8,5% en aquesta última setmana. Té un pacient menys en cures intensives des de dimarts passat i ha notificat 55 morts en l’última setmana.

Melilla

A l’informe de dimarts, 5 de juliol, Melilla té 15 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que a l’informe del 28 de juny tenia nou pacients, cosa que suposa una pujada del 66,6%. Té un pacient menys en cures intensives des de dimarts passat i ha notificat un mort més en l’última setmana.

Múrcia

A l’informe de dimarts, 5 de juliol, Múrcia té 295 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que a l’informe del 28 de juny tenia 209 pacients, cosa que suposa una pujada del 41,1% en aquesta última setmana. Té 10 pacients més en cures intensives des de dimarts passat i ha notificat un mort més en l’última setmana.

Navarra

A l’informe de dimarts, 5 de juliol, Navarra té 103 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que a l’informe del 28 de juny tenia 83 pacients, cosa que suposa una pujada del 24% en aquesta última setmana. Té tres pacients més en cures intensives des de dimarts passat i ha notificat nou morts en l’última setmana.

País Basc

Notícies relacionades

A l’informe de dimarts, 5 de juliol, el País Basc té 510 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que a l’informe del 28 de juny tenia 442 pacients, cosa que suposa una pujada del 15,3% en aquesta última setmana. Té cinc pacients més en cures intensives que dimarts passat i ha notificat 15 morts en l’última setmana.

La Rioja

A l’informe de dimarts, 5 de juliol, La Rioja té 60 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que a l’informe del 28 de juny tenia 39 pacients, cosa que suposa una pujada del 53,8% en aquesta última setmana. Té dos pacients més en cures intensives que dimarts passat i ha notificat un mort en l’última setmana.

Temes:

Coronavirus