Restriccions

Euskadi proposa exigir el certificat Covid en restaurants i oci nocturn

El Govern basc sol·licitarà a la justícia el permís per exigir el requisit i cancel·larà els esdeveniments en els quals consideri que no es poden garantir les mesures de prevenció

Euskadi proposa exigir el certificat Covid en restaurants i oci nocturn
1
Es llegeix en minuts

La consellera de Salut del Govern basc, Gotzone Sagardui, ha anunciat que a Euskadi se suspendran les activitats o esdeveniments en els quals no es puguin garantir les mesures de prevenció i se sol·licitarà al TSJPB autorització per exigir el certificat Covid-19 en llocs d’oci nocturn o de restauració.

En la roda de premsa posterior al consell de Govern, Sagardui ha abordat la situació de la pandèmia i ha avançat algunes de les mesures que establiran a través d’una ordre per intentar contenir l’expansió dels contagis.

Notícies relacionades

Entre elles destaca la suspensió de les activitats o esdeveniments en els quals no es puguin garantir mesures de prevenció i el reforç de mesures per evitar aglomeracions i concentració de persones.

A més, Sagardui ha avançat que sol·licitaran al TSJPB l’autorització per exigir el certificat Covid-19 en llocs d’oci nocturn i restauració.