Contra el coronavirus

Cinesa ofereix els seus cines com sales de vacunació

La companyia, amb gairebé 500 locals repartits en 39 recintes de tot Espanya, podria donar suport a la majoria de comunitats autònomes

Cinesa ofereix els seus cines com sales de vacunació
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El grup empresarial Cinesa ha posat les seves sales de cine a disposició de les autoritats sanitàries de les comunitats autònomes i locals com espais per gestionar les vacunacions de manera segura.

La companyia ha volgut recordar que tenen instal·lacions «àmplies, ventilades i condicionades» i mesures de seguretat implementades des de l’estiu passat, com ara el control de fluxos d’accés i sortida per evitar confluències, la distància de seguretat en tots els espais comuns i també entre butaques, i els punts d’higienització que «poden adaptar-se a les necessitats específiques que el procés de vacunació requereixi».

39 cines amb gairebé 500 sales

A més, han afegit que els cines són capaços «de suportar prou electricitat per gestionar l’acollida de pacients i també cobrir els requisits energètics que requereixen els congeladors de manteniment de la vacuna».

Cinesa disposa de 39 cines amb gairebé 500 sales amb diferents capacitats, distribuïts per gairebé tota la geografia espanyola, de manera que podria donar suport a la majoria de les comunitats autònomes. Totes les sales compten «amb fàcils accessos» a través de transport públic, així com zones d’aparcament, ja que la majoria dels cines Cinesa estan ubicats en centres comercials.

Tancaments parcials

Notícies relacionades

Els 13 cines que tenen a Madrid, els 5 de Barcelona (La Maquinista, Diagonal, Luxe Barnasud, Mataró Parc i Parc Vallés), els Luxe Bonaire de València i La Cañada de Màlaga tanquen els dilluns i dimarts i es mantenen oberts de dimecres a diumenge, mentre que la resta de cines de Cinesa a tot Espanya es mantenen totalment tancats. 

Una portaveu de la companyia ha indicat que els tancaments parcials, adoptats des de l’11 de gener passat i en principi vigents fins al 28 de gener, es prolongaran finalment fins al 18 de febrer.