A TARRAGONA

La residència de Falset registra 40 defuncions per Covid des del setembre

El brot, que es va iniciar a mitjans de setembre, ha afectat un total de 110 persones

La residència de Falset registra 40 defuncions per Covid des del setembre

Enric Fontcuberta

Es llegeix en minuts

El Periódico

La residència de gent gran Les Vinyes, de Falset (Priorat), ha registrat 40 defuncions per un brot de coronavirus detectat al setembre. D’altra banda, 52 residents han superat la malaltia i queden 18 positius més pendents d’una nova prova serològica.

L’ajuntament de Falset, una població d’uns 2.800 habitants capital de la comarca del Priorat, ha informat en un comunicat de la situació de la residència després de gairebé dos mesos d’iniciar-se el brot, a mitjans de setembre, que ha afectat en total 110 persones.

Pel que fa a la resta del municipi, hi ha sis casos positius, dels quals dos estan hospitalitzats, mentre que els altres quatre es mantenen aïllats als seus domicilis.

Responsabilitat ciutadana

El consistori ha fet una crida a la responsabilitat ciutadana dels veïns per seguir «amb rigor» les mesures de prevenció i seguretat per fer front a la propagació del virus al municipi.

Notícies relacionades

L’ajuntament ha assegurat que «les mesures sanitàries són d’obligat compliment i les persones que no les respectin estan sent advertides i sancionades».