NOU CAS A BARCELONA

Un turista de l'hotel Arts dona positiu per coronavirus

L'hotel ha desinfectat zones per on ha passat l'hoste i ha posat en quarantena empleats

zentauroepp39089685 generico barcelona 92170628182621

zentauroepp39089685 generico barcelona 92170628182621

1
Es llegeix en minuts
Carmen Jané

Un turista que es va allotjar a l’hotel Arts, a la Vila Olímpica, entre els dies 1 i 4 el març ha donat positiu per contagi de Covid-19 i ha sigut traslladat a l’Hospital Clínic, considerat hospital de referència a Barcelona per als casos d’aquesta malaltia, confirmen fonts de l’hotel. [Seguiu les últimes notícies del coronavirus en directe]

El pacient, que va demanar assistència mèdica al trobar-se malament, va sortir directament de l’hotel cap a l’hospital i allà li van fer la prova que va confirmar que estava infectat de Covid-19.

Mesures preses per l’hotel Arts

La direcció de l’establiment ha procedit a informar la resta d’hostes que van estar allotjats en aquestes dates, desinfectar per on hagi pogut passar el client malalt i posar al personal que hi hagi pogut ser en contacte en quarantena a les seves cases. «No és que anem a netejar ara, és que ja ho hem fet, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries locals», afirma un portaveu de la cadena Marriott, propietària de l’hotel de luxe. 

Notícies relacionades

«Creiem que hem obrat amb responsabilitat a l’informar els nostres clients, tot i que des de Salut ens han informat que el risc de desenvolupar la malaltia és extremadament baix», assegura la mateixa font.

L’hotel funciona actualment amb normalitat i admet reserves per a aquest cap de setmana.