Fins al 29 de maig

La Cambra de Comerç de Sabadell inicia una missió comercial a l’Aràbia Saudita, els Emirats Àrabs i Kuwait

  • La Cambra de Comerç de Sabadell reclama la revisió de carreteres per adaptar l’ampliació de la B-40

  • El regidor cessat de Sabadell denuncia a la fiscalia les suposades «irregularitats» en els contractes de neteja

La Cambra de Comerç de Sabadell inicia una missió comercial a l’Aràbia Saudita, els Emirats Àrabs i Kuwait

CAMBRA DE COMERÇ DE SABADELL

1
Es llegeix en minuts
EFE

La Cambra de Comerç de Sabadell ha iniciat una missió comercial a l’Aràbia Saudita, els Emirats Àrabs Units (EUA) i Kuwait que es desenvoluparà fins al 29 de maig.

El viatge entra dins del Pla d’Acció Internacional 2023 (PAI 23) del Consell General de Cambres de Catalunya i d’ACCIÓ en una missió dirigida per Vicenç Vicente, cap de promoció de comerç internacional de la Cambra de Comerç de Sabadell.

La missió té un caràcter plurisectorial i està formada per set empreses que corresponen als sectors d’alimentació, suplements d’alimentació, industrial, mobilitat, aeronàutica, cosmètica i plàstic.

Per a la preparació de les corresponents agendes de treball de les empreses participants, la cambra sabadellenca compta amb la col·laboració de l’Oficina de Comerç i Inversions de la Generalitat a Dubai (ACCIÓ Dubai).

Durant les set jornades de treball, les empreses participants mantindran contactes amb unes 50 empreses dels tres països asiàtics.

Els països del Consell de Cooperació del Golf (Aràbia Saudita, Bahrain, EAU, Qatar, Kuwait i Oman) disposen d’un gran potencial energètic mundial, ja que tenen el 35% de les reserves de petroli i el 24% de les reserves de gas natural.

Notícies relacionades

Els seus recursos energètics els han permès un important creixement econòmic amb sòlids fonaments macroeconòmics (creixement del PIB, superàvits pressupostaris i de balança per compte corrent, baixos nivells de deute públic, etc.) fins a la fase de disminució del preu del petroli iniciada a finals del 2014, que ha afectat de manera desigual els països integrants d’aquesta àrea econòmica.

Llegeix totes les notícies de Sabadell a EL PERIÓDICO Sabadell