Noves vivendes

Sabadell redimensiona el complex amb pisos protegits per a la tercera edat

Les obres per posar en marxa el projecte començaran a finals del 2023 i l’ajuntament preveu una inversió de 20 milions d’euros

viladecans travessera proj alta

viladecans travessera proj alta

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El consistori del Sabadell (Vallès Occidental) redimensiona el complex de la Roureda. Es tracta d’un projecte de pisos protegits destinats a la ciutadania de tercera edat (més de 65 anys) i ubicats al nord de la ciutat.

El complex passarà de les 150 vivendes, inicialment previstes, a tenir-ne 100. Seran de lloguer assequible per a persones grans i estaran distribuïdes en dos edificis connectats amb una passarel·la. Tindran entre 50 i 65 metres quadrats i una o dues habitacions.

A més dels pisos esmentats, el consistori ha assegurat la creació d’equipaments oberts a tot el barri i adequar prop de 13.000 metres quadrats de parcs i zones amb jardí. El pressupost del projecte se situa en 20 milions d’euros. Previsió temporal

parcs i zones amb jardí. 20 milions d’euros. Previsió temporalLa previsió és que les obres comencin a finals d’aquest any i acabin el 2025. Amb totes les cartes sobre la taula, el primer pas serà reordenar el terreny ubicat entre la sortida de la ronda Oest i els carrers Costabona, Àger i Rialb.

Notícies relacionades

A partir d’aquest dijous, dia 9 de març, està disponible l’exposició per conèixer els detalls del complex al Casal Cívic de la Roureda.

Llegeix totes les notícies de Sabadell a EL PERIÓDICO Sabadell