Els Reis a Sabadell

Cavalcada de Reis 2023 a Sabadell: recorregut i horaris

  • Ses Majestats d’Orient desfilaran amb els seus seguicis per Sabadell per repartir caramels abans de donar pas a ‘la nit més màgica de l’any’

Cavalcada de Reis 2023 a Sabadell: recorregut i horaris

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Reis d’Orient recorreran aquest 2023, com cada any, els carrers del centre de Sabadell el dia 5 de gener. Amb la pandèmia de la covid-19 gairebé en l’oblit, els ajuntaments podran celebrar aquest any les respectives cavalcades sense preocupar-se que Generalitat o Estat apliqui restriccions en l’últim moment.

D’aquesta manera, Ses Majestats d’Orient desfilaran amb els seus seguicis pels carrers de Sabadell per repartir caramels i recollir les cartes dels nens més endarrerits abans de donar pas a ‘la nit més màgica de l’any’.

Recorregut:

Durant la nit del 5 de gener, Melcior, Gaspar i Baltasar, els Reis Mags d’Orient, tornaran a Sabadell amb una gran quantitat de caramels per a nens i adults, que seran llançats mentre desfilen per la ciutat en la tradicional Cavalcada de Reis.

Aquest any, la desfilada es portarà a terme del nord al sud, és a dir, arribaran al carrer Palmeres a les 17.30, on seran rebuts per les autoritats locals. Mitja hora més tard, a les 18.00, començaran el seu recorregut de set quilòmetres fins al límit entre Sabadell i Barberà del Vallès.

La sortida serà a les 18.00 h des del carrer de les Palmeres. El recorregut continuarà per l’avinguda Matadepera, l’avinguda Concòrdia, l’avinguda Francesc Layret, la carretera de Prats, l’avinguda Onze de Setembre, la via Massagué, el passeig Manresa, el passeig de la Plaça Major, la plaça Doctor Robert, la rambla, l’avinguda Barberà, la carretera de Barcelona i la ronda Pau Vila fins a arribar a la plaça de la Nova Creu.

Els Protagonistes, no només els Reis

Notícies relacionades

Ses Majestats arribaran acompanyats d’una gran comitiva, plena de patges, músics, carreters reials... S’exhibiran la Màquina dels Desitjos i la plataforma de l’Ambaixador. També hi haurà carrosses dedicades al carbó, a les Fades del Son i als Ornaments, en les quals desfilaran els personatges del Calendari d’advent de la ciutat i de l’espectacle Somriu el Nadal, amb el Llaminer al capdavant.

Llegeix totes les notícies de Sabadell en EL PERIÓDICO Sabadell