Número guanyador

En Buba, un senegalès de Sabadell a qui li ha tocat el Gordo de Nadal 2022: «Cada any compro loteria»

És obrer de la construcció i va arribar a Espanya fa 18 anys, i celebra la sort que ha tingut sense saber encara quants diners li han tocat

  • Últimes notícies de la Loteria de Nadal 2022, en directe

  • Comprova si el teu número té premi

En Buba, un senegalès de Sabadell a qui li ha tocat el Gordo de Nadal 2022: «Cada any compro loteria»

Gisela Macedo

1
Es llegeix en minuts
Gisela Macedo
Gisela Macedo

Periodista

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Gordo de la Loteria de Nadal 2022 venut a Barberà del Vallès (Barcelona) va revelant alguns dels seus guanyadors. Durant la celebració del premi davant l’administració familiar que ha venut el número guanyador, el 05490, s’han conegut alguns dels afortunats d’aquest 22 de desembre. Un d’ells és en Buba, de 45 anys i veí de Sabadell. D’origen senegalès, resideix a Espanya des de fa 18 anys junt amb la seva família.

Notícies relacionades

Va comprar un dècim del número premiat amb el Gordo, tot i que no està segur de quants diners li corresponen per aquest premi: 400.000 per dècim o, el que és el mateix, 20.000 per cada euro jugat. «Cada any compro loteria des de fa uns quatre anys, aquí a Barberà, a Sabadell i, fins i tot, a Barcelona», respon als mitjans de comunicació que l’envolten. «És la primera vegada» que li toca, reconeix.

No té gaire clar en què pot canviar la seva vida aquest Gordo de Nadal. «¿Deixarà de treballar?», li pregunta un periodista. «D’acord...», respon dubitatiu entre rialles. «Ho pensarem», respon més seriós.