Accident de trànsit

Un conductor sense punts al carnet atropella una dona a Sabadell

La víctima, que va resultar ferida, creuava un pas de vianants i la Policia Local conclou que la causa de l’accident va ser la falta d’atenció al volant

Un conductor sense punts al carnet atropella una dona a Sabadell

Ayuntamiento de Sabadell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un conductor de 31 anys que no havia fet el curs de rehabilitació viària després de quedar-se sense punts al carnet de conduir va atropellar ahir una dona de 39 anys mentre aquesta creuava per un pas de vianants a Sabadell (el Vallès Occidental). Segons el comunicat que va emetre la Policia Local de Sabadell, la causa de l’atropellament va ser la falta d’atenció del conductor. La víctima va presentar ferides lleus i va haver de ser traslladada al CAP de Sant Fèlix.

Notícies relacionades

Els fets van passar durant la tarda d’ahir, dijous 14 de juliol, a les 19:48 hores al passatge de Rubió i Ors amb la ronda Santa Maria. Una unitat de la Policia Local de Sabadell es va desplaçar fins al lloc dels fets i va poder comprovar que el conductor no havia fet el curs de rehabilitació viària, amb la qual cosa es va procedir a fer una denúncia administrativa. El vehicle es va traslladar al dipòsit municipal.

Llegeix totes les notícies de Sabadell a EL PERIÓDICO Sabadell