Rampes en contacte amb l’aigua

Desallotjat per segona vegada en una setmana un edifici de Sabadell per risc d’electrocució

  • Diversos veïns han patit descàrregues a la dutxa i els tècnics examinen pis per pis per trobar l’origen de l’anomalia

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’Ajuntament de Sabadell (Vallès Occidental) ha ordenat per segona vegada en una setmana el desallotjament del número 49 del passeig Comerç, al barri d’Espronceda. La setmana passada els veïns van detectar que patien rampes amb el contacte amb l’aigua i ho van denunciar al consistori, ja que es tracta de pisos de propietat municipal.

Dilluns passat ja es va desallotjar tot el veïnat i, després d’examinar els pisos, van detectar una anomalia en un escalfador d’aigua i diverses instal·lacions manipulades. Una vegada detectades i resoltes les incidències, dimecres els veïns van tornar a casa, però diumenge a la nit es van registrar episodis similars i es va tornar a desallotjar l’immoble. Aquest matí, els tècnics tornen a examinar tot l’immoble.

Fonts veïnals consultades asseguren que la rampa no era lleu, sinó que en algun cas va passar a la dutxa i que va costar deixar anar el telèfon pel sotrac rebut. Davant aquesta situació, van contactar de nou amb el consistori per denunciar una situació que lamenten que els van confirmar que havia sigut resolta.

«Per prevenció i seguretat es va tornar a desallotjar l’edifici, i aquest matí tres equips de l’empresa municipal Vimusa i una empresa electricista homologada estan al bloc per realitzar una inspecció exhaustiva per determinar-ne l’origen», assenyala en declaracions l’ACN el regidor d’Acció Social, Eloi Cortés.

Notícies relacionades

Al llarg del matí, els tècnics contacten amb els veïns afectats per entrar als pisos i analitzar les instal·lacions. D’entrada, aquesta nit passada ha sigut necessari reallotjar 45 persones en pisos de l’ajuntament, mentre que la resta va poder dormir a casa de familiars.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO