Successos

Detenen a Rubí el presumpte lladre d’un banc a Sabadell

La investigació continua oberta per identificar i detenir el segon implicat

Detenen a Rubí el presumpte lladre d’un banc a Sabadell
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 42 anys que presumptament va robar 4.140 euros d’un banc a Sabadell (Vallès Occidental), després de l’avís d’un agent que en aquell moment era fora de servei.

La detenció es va portar a terme el 14 de gener i els fets van tenir lloc una setmana abans, quan al voltant de les 12.30 hores el policia va presenciar com dos individus sortien corrents del banc i pujaven a un cotxe i va informar de la matrícula, expliquen els Mossos aquest dijous en un comunicat.

Una de les dues persones es va quedar a la porta, mentre que l’altra va accedir a l’interior de l’oficina i presumptament va aprofitar que una de les treballadores es va aixecar de la taula per obrir un calaix i emportar-se un feix de bitllets, per després fugir tots dos.

Detenció a Rubí

En la investigació es van revisar les imatges de les càmeres de seguretat per identificar els dos presumptes lladres i finalment se’n va localitzar i detenir un a Rubí (Vallès Occidental).

Notícies relacionades

La policia catalana continua amb les investigacions per identificar i detenir el segon implicat, mentre que l’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Més notícies de Sabadell i Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO