Animals domèstics

Sabadell adjudica el contracte de recollida i assistència d’animals perduts per mig milió d’euros

  • L’objectiu principal és assegurar la ràpida acollida dels animals perduts o abandonats a Sabadell, així com la seva atenció integral en un refugi

  • El contracte també inclou l’organització de 10 campanyes o activitats que s’hauran de portar a terme mentre duri el contracte

Sabadell adjudica el contracte de recollida i assistència d’animals perduts per mig milió d’euros
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Junta de Govern de Sabadell ha aprovat aquest dilluns l’adjudicació del contracte de servei de recollida, acollida, custòdia i assistència d’animals domèstics perduts o abandonats a la Lliga Protectora d’Animals i Plantes de Sabadell per un import de 495.829 euros. L’acord també inclou l’organització de 10 campanyes o activitats que s’hauran de portar a terme mentre duri el contracte.

La vigència del contracte, que es preveu que s’iniciï el 14 de març, és de dos anys. L’objectiu de l’acord, explica el consistori, és assegurar la ràpida acollida dels animals perduts o abandonats a Sabadell, així com la seva atenció integral en un refugi fins que els propietaris els recuperin o l’animal pugui ser adoptat.

El consistori sabadellenc ha incrementat progressivament el pressupost inicial destinat a l’Àrea de Benestar Animal, situat en 183.885 euros el 2019 i en 351.687 euros el 2021, 167.802 euros més.

Detalls del contracte

Entre les principals novetats del nou contracte, destaquen l’adaptació de la prestació del servei a la normativa actual (administrativa i d’animals), la gestió del servei integral o la millora de la informació i canals de comunicació amb l’ajuntament.

Notícies relacionades

El nou document també estableix, entre d’altres, les condicions que han de reunir els vehicles que transportin animals, les instal·lacions que els acullin o el personal que els atengui, d’acord amb el que estableix la nova normativa reguladora.

Més notícies de Sabadell, a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Animals Sabadell