aquest estiu

Sabadell obrirà piscines al juliol amb torns de matí i tarda i cita prèvia

Hi haurà dos horaris per dia, un de matí, de 09.30 a 14.00 h, i un de tarda, de 15.30 a 20 h, que permetran netejar i desinfectar les instal·lacions entre torns i donarà oportunitat d'accés a més persones

act732328330

act732328330

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’Ajuntament de Sabadell ha anunciat l’obertura de les piscines municipals a partir del pròxim mes de juliol, amb torns de matí i tarda i amb venda d’entrades amb cita prèvia.

Així ho ha anunciat el consistori dilluns passat, assegurant que es tracta d’una mesura per fer encaixar al màxim les directrius marcades per les autoritats sanitàries en l’estiu post-Covid que ve.

D’aquesta manera, la piscina coneguda amb el nom de la Bassa i les piscines municipals Olímpia, Campoamor i Cal Marcet obriran les seves portes previsiblement el 6 de juliol, on en el cas de la Bassa, la temporada acabarà el 30 d’agost, mentre que Olímpia i Campoamor continuaran obertes fins al 13 de setembre i Cal Marcet, fins al dia 4.

Notícies relacionades

Quant a la piscina de Ca n’Oriac, preveu reobrir uns dies més tard, en funció de l’evolució de les obres de millora que s’estaven duent a terme i que es van haver d’interrompre a causa de l’estat d’alarma, i que es reprendran en els pròxims dies.

Entre les novetats, aquest 2020 les piscines tindran dos torns per dia, un de matí, de 09.30 a 14.00 h, i un de tarda, de 15.30 a 20 h., que permetrà netejar i desinfectar les instal·lacions entre torns i donarà oportunitat d’accés a més persones.